Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Vagy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Vagy hogy csinalhatnam? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Az a szitu,hogy undorodom a spermátol,nem tehetek rola,de mikor kézzel is kielégítem a baratomat akkor utana megtörlöm stb és hétvégén a párom szerette volna ha 69es pozban kielégíteném,de képtelen voltam ra,mert ahogy ragondolok,hogy netán számba élvez rögton hányingerem van,hogy csinaljam vagy valami tanács?20csaj ő27 9 honapja vagyunk egyutt és még csak kézzel elégítettem ki szajjal nem
2009. okt. 5. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
ezt frankón mondhatod neki,hogy nem csipázod az ízét!!nem minden csaj nyelős!!!vagy felfogja,vagy nem!!ui:mond neki azt is,hogy véletlenül sem menjen a szádba,mert nem szeretnéd!!!38F
2009. okt. 5. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, hogy sz.opásnak miért kellene a szájban végeznie...

Ha a páromnak csinálom, mindig szól elötte, hogy mindjárt... és akkor kézzel folytatom. Ennyi az egész.

L/22

2009. okt. 5. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Te tudsz valamit L22!!
2009. okt. 5. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom az ilyen lányok mit szólnának, ha a pasijuk azt mondaná, hogy csak egy celofánon keresztül nyalja ki őket meg orrcsipesszel, hogy a szagot se érezhesse - akkor persze jönne a 3-4 oldalnyi sírás, hogy miért nem szeret és hogy tehet ilyet egy pasi és hogy milyen szemetek is vagyunk mi...
2009. okt. 5. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Hát most aberrált dolog, ha hányingered van a spermától, de ez van, ezt neked kell leküzdened, ha egyáltalán le akarod. Amúgy meg fejezd be kézzel, és bízz meg a partnerben, hogy szól előtte. És próbáld meg élvezni, mert a kényszeres szopás az kiábrándító.
2009. okt. 5. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Kedves 9:01es: aztán ezt mire irtad ki? Attól hogy leszo.pom a pasimat, nem feltétlen a számban kell elmennie!! Szeretem leszopni, de amikor szól hogy közel van, átváltok csak kézre. Mit nem lehet ezen érteni???????? Úgy őszintén..
2009. okt. 5. 10:45
 7/7 anonim válasza:
100%
9 hónap után én már másodpercre tudtam mikor megy el a párom..én sem szerettem ha a számba megy el..az eléjén még:) így mielött elment volna, magam felé írányítottam a kukiját és a cicimre ment el..ez annyira tetszett neki először,hogy hiába mehet el már a számba is, ezt felváltva szoktuk csinálni:D a 69 et meg próbáljátok ki mindenképp, nagyon jó:) nem érdemes ilyen miatt lemondani az együttlét ilyenjó lehetőségeiről:) legyél kicsit kreatív,nem muszáj h 69es pózban fejezd be neki:)
2009. okt. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!