Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudjatok nekem mondani hogy hogy is van ez?
Figyelt kérdés
az faj ha a szuz hartya el szakad vagy az h ki kell taguljon a huvely?es ha valakinek mar el van szakadva akkor is fenn all az esely a nem szuz lanyoknal is hogy fajhat ha a pasi be duja a pympyjet?2009. okt. 5. 08:39
1/8 anonim válasza:
Szia! Ne izgulj, ha eléggé fel vagy izgulva szinte nem is érzed. Eröltetni nem szabad. Ha szerencsés vagy egy piros pötty fogtja jelezni, szüzességet elvesztését. Ne izgulj, ez mindenkinél máshogy zajlik nem szabad a "rémhíreket" készpénznek venni.
2/8 nicol90 válasza:
Szia!
Ne ijedj meg!Nem fáj az és nem vérzik a szüzességed elvesztése mint ahogy sokan azt terjesztik!Erre a legjobb példa az én esetem!Senki nem tudta rólam,hogy még szűz vagyok(még az akkori barátom sem!) csak én!Amikor odakerült a szituáció,hogy lefeküdtünk akkor én nem éreztem semmit!Nem fájt,nem véreztem csak én tudtam mi történik velem:D!
Úgyhogy fel a fejjel és sok sikert!
puszika
3/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Pympyje??? hívd akkor inkább hímtagnak vagy hímvesszőnek, nemi szervnek, stb.... de hogy pympy az már gyerekes
4/8 anonim válasza:
Attól hogy egy embernek itt nem vérzett, az nem azt jelenti hogy senkinek se....
Attól, hogy egy embernek itt nem fájt, az nem azt jelenti hogy senkinek se fog...
Az meg hogy hogy nevezi, pympy, vagy bármi, teljesen lényegtelen...
Egy picit fájhat, de lehet neked pont nem fog, vérezhet is, de lehet hogy észre sem fogod venni. :)
5/8 anonim válasza:
mindenkinél máshogy zajlik az első együttlét...az a lényeg hogy akard a dolgot és nagyon odafigyeljetek egymásra!!ne szégyeld elmondani a barátodnak hogy ha neked nem jo ahogy csinálja mert egy idő után majd összeszoktok!!és ne hallgass senkire!!ezt neked kell átélned és ne izgulj minden rendben lesz!!sok sikert!!
6/8 anonim válasza:
Miért érdekli e válasz az olyan csajokat akik még a férfi nemi szervet pympy-nek írják... Ráadásul y-al:D Tarkólövés azonnal XD
8/8 A kérdező kommentje:
koszi nektek:*
2009. okt. 8. 21:43
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!