Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezi a sexet? (F23/L21)
Figyelt kérdés
Miért nem élvezi a sexet a barátnőm? 1 éve vagyunk együtt, ha nyalom neki akkor eljut a csúcsig, és nagyon jó neki, de ha sexelünk, akkor csak a missionárius póz a jó, azt "mondhatjuk" élvezi, de ugy sose élvez el. Ha már más a poz, mondjuk kutya, vagy rám ül, vagy máshogy akkor nem jó neki, fáj, és azt mondja "basztatom a hüvely falát". Semmi betegsége nincs, nekem se, nagyon jól össze illünk, szeretjük egymás nagyon, jó igaz csak hétvégente szexelünk mert hétköznap nem találkozunk mivel suli, de ez zavar engem picit...Mi a véleményetek? Mi lehet a baj?
2009. okt. 4. 23:21
1/4 anonim válasza:
Lehet h nem képes a hüvelyi orgazmus elérésére (mint én), ez azt jelenti, h akármeddig húzigálhatod ki-be, ő nem fog tudni tőle elélvezni. Én szex közben magamat szoktam izgatni, mintha masztiznék, és úgy el tudok élvezni. Amúgy te is csinálhatod neki, de nem biztos, hogy úgy el tud majd élvezni, mert egyszerre vadul szexelni, és még a csiklóját is izgatni kicsit nehézkes... persze lassú szeretkezésnél megoldható :)
Az meg hogy nem jó neki másmilyen pozitúra, talán azért van, mert nem elég nedves. Használjatok síkosítót, megéri!
Remélem tudtam segíteni :)
2009. okt. 4. 23:30
2/4 A kérdező kommentje:
Használunk elég jó síkosítót, és akkor se jó :S Na az lehet hogy nem képes a hüvely orgazmusra, de akkor is mért nem jó neki? És mér csak 1 póz?
2009. okt. 4. 23:45
3/4 anonim válasza:
Az előző vagyok.
Lehet, hogy túl nagy van neked :)
De ha ez sem igaz, akkor nem tudom, talán túl szűk még (nem tudom mióta él nemi életet?)
Ha nem régóta, akkor lehet, hogy azért. Ha pedig régóta, akkor talán kérdezz rá, hogy az exeivel is volt-e ilyen probléma.
2009. okt. 5. 00:01
4/4 anonim válasza:
nem tudom hogy te vagy-e neki az első mert azt nem irtad leha nem akkor lehet az a baj hogy nem volt még rá teljesen felkészülve amikor megtörtént az első vagy nem uyg jött össze ahogy szerette volna!!lehet lelki gond is az oka!!nálunk egy öszinte beszélgetés segitett és hosszú előjátékkal kezdtünk mindig...azota már minden rendben van élvezetes a sex..próbáljatok ki lassú erotikus sexet ami közben kényezteted...nyaka,melle stb...ettől be fog idulni a lány...és miközben csináljátok kérdezgesd mi a jo neki mert igy tudhatod meg...lehet hogy kis időbe tellik de ha szeretitek egymást akkor megéri...remélem segitettem...puszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!