Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 2-3-dik alkalom 1,5 óráig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2-3-dik alkalom 1,5 óráig bírtam és utána durrantam el Mostanába csak kb 5-10 percig bírom és eldurannok Mért van ez, hogy ilyen kevés ideig bírom csak?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérek!!!

Egy 20 éves pasi

2009. okt. 4. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi a nem normális válaszért, de őszintén szólva én jobban örülök egy tíz percesnek (max beütemezünk még egy menetet), mint egy másfél órásnak. Lány vagyok, és őszintén szólva ennyi idő után már lehet a falat vakarnám :)
2009. okt. 4. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van de sztem nem gáz. Előző válaszolóval kb megegyező a nézőpontom:)
2009. okt. 4. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a "menet" hossza a lényeg hanem a minőség!!érzéssel és nem csak úgy durr a közepébe!!ha érzelmekkel teli akkor a rövid is lehet tartalmas!!de csak akkor.
2009. okt. 4. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tudsz bánni a szerszámmal akkor nembaj ha rövid :D egy nő képes akár 5 perc alatt is orgazmusra;)
2009. okt. 4. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
egyet ertek a tobiekkel, ha 10 perc alatt nem megyek el, mar nem is fogok akkor, 1,5 ora reszelestol megorulnek
2009. okt. 4. 21:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!