Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefotozott meztelenul. De utána bocsánatot kért. Ezek után bizhatok benne? Többi lent
Figyelt kérdés
Pettingeltünk és mikor ugymond végeztünk fogta a telot, kiugrott az ágybol és lefotozott meztelenül...tökre lecsesztem h h csinálhat ilyet..erre bocsánatot kért sokszor, meg hogy többet nem csinál ilyet...nem tudja mi lelte..(nem nagyon volt eddig olyan barátnője akivel lefeküdt volna..nem nagyon tudja, hgy mit illik) megigérte, hgy többet nem...de megbizhatok benne ezek után? kicsit félek mellette elaludni meztelenul...de emellett szeretem :-S2009. okt. 4. 21:04
1/11 anonim válasza:
lehet csak kellett egy kép h otthon tudja .... tudod
2/11 anonim válasza:
Én párom is ilyen :) Igazából mi sokat beszéltünk arról, hogy szeretne rólam mesztelen képeket, mindig csak nem nem nem, aztán egyszer csinált egyet hasonlóan ahogy a te barátod, bár engem legalább kevésbé ért váratlanul. Kitöröltettem vele, de azóta én is enyhültem... Ne csinálj belőle nagy ügyet, ha szereted, és bocsánatot kért, akkor egy kép nem a világ vége, attól még ugyanúgy szerethet.
3/11 A kérdező kommentje:
hát...ha csak magának akarná jo...de félek h esetleg megmutatná vkinek vagy feltenné vhova..
2009. okt. 4. 21:10
4/11 anonim válasza:
pettingelsz vele, de nem bízol benne? te nem szereted őt... beszéljetek.
5/11 anonim válasza:
[link] ha nézi ezt a weboldalt ne bízz meg benne!!!!!
6/11 anonim válasza:
Nem hogy megosztanád velünk azt a képet! :-)
7/11 anonim válasza:
"Én párom is ilyen :) "
Fogsz Te még amiatt a kép miatt bőgni is!
8/11 anonim válasza:
Engem sokszor fotóz a párom, és én még pluszban élvezem is. Mondjuk azok nagyrészt "művészi" képek. Szerintem, ha valaki megbízik a párjában, akkor nem arra gondol, h ezt másnak akarja mutogatni... Persze ez csak komoly pasival és komoly kapcsolattal működik.
9/11 anonim válasza:
Szia!
A kérdés az,hogy mióta vagytok együtt? Komoly kapcsolat? Mert ha igen, én nem csinálnék problémát belőle... :) Sőt, én kimondottan szeretem, ha képet csinál rólam, ez nálunk elég gyakori, én ugyan ilyen hévvel gyűjtögetem róla a szexi képeket. Amikor nem vagyunk együtt, jó nézegetni... :) Házi videó készítése sem rossz dolog, és nekem az a véleményem, hogy ez egész természetes komoly pároknál.
De ha nem bízol meg benne, akkor csinálj róla képet te is, és hogy ha esetleg valami szemétséget csinálna a tieddel, te is vissza tudod neki adni... :)
10/11 A kérdező kommentje:
hmm köszi ;-) e jo...én is csinálok majd rola ha ő is. különben 2 honap.
2009. okt. 5. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!