Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert veszthetem el a merevede...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert veszthetem el a merevedest sex kozben?

Figyelt kérdés

Baratnom egy honapja vesztette el a szuzesseget.....Eleg elovigyazatos sot inkabb felenk a sexben....Kivanom ot es szeretem is....a gondom az hogy sex kozben szinte ugy kb fel es egy ora utan egyszeruen egyik percrol a masikra megszunik a merevedesem...igaz eddig csak egy pozban probaltuk -- ( alul a csaj en felul ) es igazabol szamomra egy ido utan eleg faraszto a szeretkezes....

Lehet ez is az oka ??? Tortent veletek mar ilyen ???

2009. okt. 4. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, lehet ez az oka, velünk is előfordult már, az elején (mindketten szüzek voltunk). cserélgessetek pózokat, aztán majd belejöttök :)
2009. okt. 4. 20:44
 2/6 nicol90 ***** válasza:

Igazából a problémád NEM EGYEDI!!!!Egy idő után általában "minden" férfinek elfárad a kis barátja és megszűnik a merevedése!Ne aggódj!Adj időd a barátnődnek,hogy megszokja ezt az új érzést és hidd el fel fog majd oldódni!

Sok sikert:D!

2009. okt. 4. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
honnantól számít a fél-egy óra? annyi ideig tolod? vagy amikortól benyitsz a szobába? azért fárasztó basszus mert ennyi ideig reszeled, el kéne menned fél óra után ember!!!
2009. okt. 4. 20:52
 4/6 bamboochatheone ***** válasza:

20:52

Nem mindenki megy el a vaginában mert pl a gumi gátolja vagy csak ideges stbstb...

2009. okt. 4. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ez sok férfi problémája, de ha a lány megértő és türelmes lehet orvosolni a problémát. FONTOS: Minden zavaró tényezőt jó kiiktatni, mert elvonhatja a figyelmed, pl. mobil, tv, számítógép stb. és még vmi ne legyél ideges. Tudom, hogy könnyű mondani, de halgass zenét vagy ilyesmi ami megnyugtat. Hát ennyi. Sok sikert!
2009. okt. 5. 08:36
 6/6 anonim ***** válasza:

nem tudom miért írják az emberek azt,hogy fél óra meg egy óra sok szerintem ideális Én szeretem a szexet és hülyét is kapnék attól, hogy ha a pasim 5-10 perces szexet tudna nyújtani

mellesleg szerintem ha ilyen jelegű próblémádvan, hogy kicsit punnyadni kezd akkor kérd meg a csajszit, hogy izgason a szájával vagy máshogy és akkor lehet, hogy megoldodik a problémátok

2009. okt. 5. 12:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!