Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert veszthetem el a merevedest sex kozben?
Baratnom egy honapja vesztette el a szuzesseget.....Eleg elovigyazatos sot inkabb felenk a sexben....Kivanom ot es szeretem is....a gondom az hogy sex kozben szinte ugy kb fel es egy ora utan egyszeruen egyik percrol a masikra megszunik a merevedesem...igaz eddig csak egy pozban probaltuk -- ( alul a csaj en felul ) es igazabol szamomra egy ido utan eleg faraszto a szeretkezes....
Lehet ez is az oka ??? Tortent veletek mar ilyen ???
Igazából a problémád NEM EGYEDI!!!!Egy idő után általában "minden" férfinek elfárad a kis barátja és megszűnik a merevedése!Ne aggódj!Adj időd a barátnődnek,hogy megszokja ezt az új érzést és hidd el fel fog majd oldódni!
Sok sikert:D!
20:52
Nem mindenki megy el a vaginában mert pl a gumi gátolja vagy csak ideges stbstb...
nem tudom miért írják az emberek azt,hogy fél óra meg egy óra sok szerintem ideális Én szeretem a szexet és hülyét is kapnék attól, hogy ha a pasim 5-10 perces szexet tudna nyújtani
mellesleg szerintem ha ilyen jelegű próblémádvan, hogy kicsit punnyadni kezd akkor kérd meg a csajszit, hogy izgason a szájával vagy máshogy és akkor lehet, hogy megoldodik a problémátok
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!