Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruáció alatt teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

Csütörtökön megjött a menszeszem és Vasárnap együtt voltunk hajnalban a barátommal, még meg volt eléggé,és nem védekeztünk.Nagyon félek hogy terhes lettem talán tőle.Lehetséges hogy peteérésem volt akkor?Mert amikor Ő elment,én nem mentem el(Mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el)

Nagyon szépen kérlek,segitsetek.Nagyon félek.

By 15/L

2009. okt. 4. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Olvass vissza rengeteg ilyen kérdés volt már. Sőt jóval nagyobb az esélye a bármilyen betegségeknek, mivel nyitva van a méhszáj.
2009. okt. 4. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz terhes. De ha ennyit sem tudsz, miért szexelsz?
2009. okt. 4. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"Mert amikor Ő elment,én nem mentem el" Ennél nagyobb butaságot még nem hallottam akár mikor teherbe eshetsz, mit gondolsz akiket megerőszakolnak miért esnek teherbe? Biztosan nem azért mert élvezték. Ha nem védekeztek bármikor teherbe eshetsz. Előbb tanulni kellett volna, utána csinálni.
2009. okt. 4. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
2009. okt. 4. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ááááá az a "mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el" kiverte a biztosítékot...

komolyra fordítva a szót, beléd élvezett el, vagy megszakítással csináltátok és nem benned ment el? szerintem amúgy ha nem beléd élvezett, akkor nem valószínű, hogy teherbe estél, de gondolkozz már. menzesz alatt is teherbe lehet esni + védekezés nélkül menzesz alatt szexelni nagy butaság a fertőzések miatt.

legközelebb legyen több eszed. ha meg a következő mensid nem jön meg, tesztelj. sok sikert.

2009. okt. 4. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudod,hogy akkor lehetsz terhes,ha te is elélvezel az aktus alatt,mikor a párod?Jól értettem?Mert ha ezt gondolod,tévedsz.Nem függ össze a teherbeesés az orgazmussal!Viszont menstruáció alatt is teherbe lehet esni,persze valamivel kisebb az esélye,de nem kizárt.Azonkívül a fertőzés veszélye is jóval nagyobb.Ha nem bírjátok ki azt a pár napot,míg tart a mensid,legalább használjatok óvszert.Ami nem ártana egyébként sem,mivel még csak 15 éves vagy,gondolom nem hiányzik egy baba,sem egy terhességmegszakítás ilyen fiatalon.Nem papolni akarok,csak a kérdésedre válaszoltam.Minden jót! 33/N
2009. okt. 4. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kellene egy számláló az oldalra, amelyik ilyenkor kiírja, hányadszor teszik fel a kérdést. 200 fölött IG díjakat lehetne osztani.
2009. okt. 4. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

(Mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el)

istenem... tudom hogy már írták előttem de ez nagyon fájt.

2009. okt. 4. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

(Mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el)

Az ilyenek szaporodnak - a rendes emberek meg alig mernek gyereket vállalni. Szomorú... hol hallottad ezt a remek szöveget? Kitől? Felnőtt nem lehetett, mert az nem lehet ennyire hülye. Korodbéli meg szerinted mit tud?

Amúgy tán már 180-szor volt itt ez a kérdés. Olvasni remélem már tudsz?

Talán még nem késő neked tanulni. Menjél be egy biológia órára, vagy kérdezz meg egy tanárt.

2009. okt. 4. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
jólehetett a "pasidnak"!!gratula!!
2009. okt. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!