Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt teherbe lehet esni?
Csütörtökön megjött a menszeszem és Vasárnap együtt voltunk hajnalban a barátommal, még meg volt eléggé,és nem védekeztünk.Nagyon félek hogy terhes lettem talán tőle.Lehetséges hogy peteérésem volt akkor?Mert amikor Ő elment,én nem mentem el(Mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el)
Nagyon szépen kérlek,segitsetek.Nagyon félek.
By 15/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=menstru%E1ci..
Olvasgass vissza.
ááááá az a "mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el" kiverte a biztosítékot...
komolyra fordítva a szót, beléd élvezett el, vagy megszakítással csináltátok és nem benned ment el? szerintem amúgy ha nem beléd élvezett, akkor nem valószínű, hogy teherbe estél, de gondolkozz már. menzesz alatt is teherbe lehet esni + védekezés nélkül menzesz alatt szexelni nagy butaság a fertőzések miatt.
legközelebb legyen több eszed. ha meg a következő mensid nem jön meg, tesztelj. sok sikert.
(Mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el)
istenem... tudom hogy már írták előttem de ez nagyon fájt.
(Mert ugy tudom csak akkor lehetséges ez ha pont akkor megyek el)
Az ilyenek szaporodnak - a rendes emberek meg alig mernek gyereket vállalni. Szomorú... hol hallottad ezt a remek szöveget? Kitől? Felnőtt nem lehetett, mert az nem lehet ennyire hülye. Korodbéli meg szerinted mit tud?
Amúgy tán már 180-szor volt itt ez a kérdés. Olvasni remélem már tudsz?
Talán még nem késő neked tanulni. Menjél be egy biológia órára, vagy kérdezz meg egy tanárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!