Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor lehetne meg az? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehetne meg az? Bővebben lenn

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy lánnyal (3 hete), én 17 vagyok, a lány 16, neki sem volt barátja, nekem sem barátnőm, én késze állok a szexre, de semmit nem szeretnék siettetni, csak rajta múlik mikor, de ahogy látom, ő is tanácstalan, arra vár, hogy én, de mindkettőnknek ez lesz az első, nem akarom, hogy ne élvezze, vagy azt higyje, hogy csak arra kell, pedig így van, őszinték az érzéseim!
2009. okt. 4. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
:-) mien kis rednes vagy..hidd el ezt ő is észre fogja venni. Semmit ne siettess. Lehet hogy most ő ugy érzi h kész van rá...de nehogy megbánja. Szerintem ismerjétek megy egymást. És ha egy idő után (honapok mulva) is igy érzitek rendben...én fél évet vártam. pedig 18 voltam. L/20
2009. okt. 4. 20:20
 2/5 anonim válasza:
100%
hát sztem 3 hét után ez elég korai, ismerjétek meg jobban egymást, annál jobban kialakul madj a bizalom, emg az egész. És majd jön magától, nem kell rajta görcsölni
2009. okt. 4. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Korai még! Ismerkedjetek, szeressétek egymást, némi idő múlva el lehet kezdeni a pettinget, pár hónap és jöhet majd a szex is. De még most ne siessetek!
2009. okt. 4. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mondom nem rajtam múik, tőlem akár most is, de fél év múlva is :)
2009. okt. 4. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyet nem kell szándékosan irányítani, amikor majd mind a ketten úgy érzitek, úgy is meg fog történni mindenféle. Szép fokozatosan:)! Sok boldogságot kívánok nektek ;)!
2009. okt. 5. 22:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!