Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » ÉLvezheti attól a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÉLvezheti attól a szexet, hogy nem ment el?

Figyelt kérdés
Jártunk már úgy a barátommal,hogy nem élvezett el,de azt mondta,hogy jó volt!Igaz vagy csak azért mondta,hogy ne bántson meg?
2009. okt. 4. 20:12
1 2
 1/15 anonim válasza:
31%
élvezte de nem nagyon öcskös...
2009. okt. 4. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát max kellemes volt,Persze lehet jo,da nekem akkor jo ha elmegyek.30/F
2009. okt. 4. 20:16
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
már mint most mivan? a barátod élvezte e ugy h nem élvezett el? kérdező ird ki h fiu vagy e vagy lány h egyértelmü legyen!
2009. okt. 4. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
15%

kamuzott a kis p@cs, utána meg kiment a wc-re és rárántott...

az igazi barátnő ilyenkor gyorsan leszívja a fiút, nem hagyja úgy

2009. okt. 4. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy fiú nem élvez el, akkor egy idő után iszonyú kellemetlen érzések kerítik hatalmába. Egész pontosan: elkezd rohadtul fájni az alhasi tájék, tehát mindenképpen el kell élveznie, ha ezt el akarja kerülni! Nem kell leszippantani, de ha már ott vagytok, legalább kézzel érdemes befejezni a dolgot!
2009. okt. 4. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező, hogy rossz legyen - csak akkor, ha hirtelen marad abba!

Ha szépen, fokozatosan csináljátok, akkor végig jó érzés lehet.

Amúgy tényleg nem árt, ha legalább kézzel addig folytatod, míg el nem megy.

2009. okt. 4. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
gumival csináltátok? mert nekem pl sose sikerült gumival elmennem. jóvolt ugyan, éreztem hogy hopp.. most... de nem történt meg. gumi nélkül meg sikerül. élvezem is. de ugye ez amolyan orosz rulett féleség.
2009. okt. 4. 20:34
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
20:21 De nagy paraszt vagy! Az persze nem gond, hogy a férfiak lesz.rják a nők fejét és nem tudják őket kielégíteni, mert 5 perc alatt elmennek?!
2009. okt. 4. 21:19
 9/15 anonim ***** válasza:
13%
Elnézest, hogy nem a kérdésre váalszolok de az előttem levő tuti, hogy egy qva nagy ribanc akit meg nem elégítettek ki mert az nem volt a számlán.
2009. okt. 5. 00:24
 10/15 anonim ***** válasza:
15%

ahogy a Bikini is megénekelte; 'neked is annyi idöd volt rá mint nekem...'

különben meg ez a létfenntartás rendje, a him hamarabb élvezz el hogy utód legyen, tehát természetellenes arra ösztökélni a férfiakat hogy órákig birják.

ez csak a sok frigid meg ninfomán nö hülyesége, nem tudják átadni megukat az élvezeteknek, azért kell órákig hegedülni öket...

2009. okt. 6. 15:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!