Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 vagyok szakítottam egy hónapja talán a barátommal. Hiányzik nagyon a szex mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 13:50
2/20 A kérdező kommentje:
oh... köszi...
2009. okt. 4. 13:54
4/20 A kérdező kommentje:
:D hülye
ez nem vicces
2009. okt. 4. 13:57
5/20 anonim válasza:
:D:D keres srácot,vagy menj bulizni,ahol majd felszed vki,és menj,aludj nála,ien egyéjszakás kapcsolat...
6/20 anonim válasza:
keress valakit akiben megbízol és megtudod beszélni vele, hogy csak szexet akarsz. Én is ezt csináltam! Így nem mondhatják rád, hogy ribanc vagy és hogy fűvel fával lefekszel. Nekem nagyon bejött!! Megbeszéltem a sráccal és neki is nagyon jó így, mert ő sem akar komoly kapcsolatot. Hétvégente pár órát jól érezzük magunkat!!!!:D
21/L
7/20 anonim válasza:
14 30 ennek én is örülnék!:D
Am meg mondom h ittvagyok én!
17f
XD
8/20 anonim válasza:
Hát ez a barátságból kisegítjük egymást dolog normál esetben nemigazán működne legalábbis ilyen nagyon ritka.
Különben antifaces tanácsával élve: vegyél egy kutyát! vagy használd a kezed, hidd el néha nagyobb erő van bennük mint egy tehetséges falloszban!
10/20 A kérdező kommentje:
az a gond h nincs semmi olyan barátom akikkel ilyenről tnék beszélni!
2009. okt. 4. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!