Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor a melleimet csókolgatja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a melleimet csókolgatja, nyalogatja, szopogatja, alig érzek valamit. Mármint fizikailag. Mert tudom, mit csinál, és nagyon jó, de ha nem lenne borostás, nem tudom, érezném-e, hogy ott van. Érzéketlen volnék?

Figyelt kérdés
2008. jún. 18. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erősebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.
2008. jún. 18. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyunk egyformák.

Változó, hogy ki hol mennyire érzékeny. Volt olyan kedvesem, aki csak attól el tudott élvezni, ha a mellét, mellbimbóját nyalogattam. Volt olyan is, akit igazából nem nagyon hozott lázba a dolog.

Te ilyen vagy. Ettől nem vagy se több, se kevesebb.

Esetleg mondd neki, hogy erősebben csinálja, lehet, hogy csak az ingerküszöböd van magasabban, mint amihez ő szokva van. (mint minden ez is tanulandó dolog mindkét részről)

2008. jún. 18. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ez a periodusodtol is változik. pl a mensi elött pár nappal minden érintésre sokkal érzékenyebbek vagyunk.

amúgy nekem is volt olyan pasim aki semmi érzést nem tudott kicsikarni belölem. a mostani párom egy év után ha megcsókolja a nyakam még mindig húúúúú.

2008. jún. 18. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is hasonló gondom van, de én azt se nagyon érzem, hgoy a kezeivel simogatja a mellemet.
2008. jún. 18. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
És én is ugyanígy vagyok vele:) Szeretem, ha simogat, mert szeretem:) De ha a mellem simogatja, sem nagyobb érzés, mintha a kezem simogatná... Inkább az a jó benne, hogy őt izgatja, s így nekem jó, hogy tetszem neki:)
2008. jún. 18. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég érzéketlen a mellem, bár ha erősen nyalogatja azt azér érzem.. mmm :)
2008. jún. 18. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél se mindenki izgul arra ha a mellét piszkálják. Az élettársamnak pl egyenesen rossz érzés ha a mellbimbójához érek, ezért nem is erőltetem.
2008. jún. 18. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ember legfontosabb nemi szerve az agya. A nőknél különösen! Az, hogy az adott érintés mennyire esik jól - leginkább attól függ, hogy ennyire kedveled a fiút, és ő mennyire ügyes és türelmes. Ha összeszoktok, javulni fog a helyzet.

Szereted őt? Akkor legyél kedves vele, és kényeztesd (mosolyogj, simogasd, stb.)

Ő is ezt fogja tenni, és jól fog majd esni.

Ha olyan hangulatban vagy, egy BÁRMILYEN finom érintés csodákat művelhet! Én már majdnem felborultam (kicsit megbillentem) egy egyszerű simogatástól (pedig csak a hátam) egyszer...

A körülmények jók? Nincsenek nagy fülek az ajtókon?

Egyébként hány éves vagy?

Ha fiatal, akkor ez a gond... de inkább idősebbnek gondollak. Menj el orvoshoz, mert lehet hormonzavar is. Akkor orvos jobban tud segíteni.

2008. jún. 18. 23:53
 9/9 A kérdező kommentje:
19 vagyok. körülmények megfelelőek, fülek nincsenek, hormonzavar meg végképp :D bocs de ezen nevetnem kellett, de azért kösz a választ. valószínűleg a hangulatom nem volt meg hozzá. viszont mikor a combomat csókolgatta... huhh :) lehet a mellemen nem vagyok ennyire érzékeny. köszi a válaszokat
2008. jún. 19. 12:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!