Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szőrtelenítenek mostanáb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szőrtelenítenek mostanában a cunit a lányok? Honnan lehet megtudni egy lányról a megismerkedés során, hogy van-e és milyen szőrzete?

Figyelt kérdés
Én a bozontos, szőröset szeretem, de alig találok ilyet. Maximum a vidéki, idősebb korosztályban. Dús punciszőrzetű lányokról készült fotókat gyűjtök
2008. jún. 18. 13:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Én is fiú vagyok. Engem nem zavar, ha szőrös, csak akkor, ha igénytelenül szőrös.
2008. jún. 18. 13:26
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
na várjál, mi számít igénytelenül szőrösnek?
2008. jún. 18. 13:28
 13/23 anonim válasza:
100%

Én is a "divat" miatt kezdtem borotválni a puncim. De ettől függetlenül nem véletlenül nőtt az oda. A hüvely öntisztuló és a szőrnek is olyan funkciója van, hogy megtapadjanak benne a bacik...stb.

Amúgy csupaszon jobb érzés hozzányúlni :P

Viszont ha lesz pasim és ilyen "gondunk" lesz, egy egyszerű kérdéssel el lehet az ilyet intézni: "Milyen puncit szeretnél?" :D

2008. jún. 18. 13:42
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem bírom, ha vki azzal jön: azért borotválja, mert így higiénikusabb. Kedves lányok, pont hogy így nem az. Mindenféle baci bemászkál oda akadály nélkül.
2008. jún. 18. 13:43
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
az lehet, de a legtöbb pasit irritálja, hogy "nem akar szőrt enni". ismerek egy párat. mi lányok csak megszeretnénk felelni nektek, ennyi
2008. jún. 18. 14:06
 16/23 anonim válasza:
70%
Most nem azért de ha télleg szereted a csajt és nem csak b***ni akarsz vele akkor nem mind1 hogy milyen ott lent?
2008. jún. 18. 14:46
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
Mert a lánynak jobb szex közben. Sokkal izgatóbb.
2008. jún. 18. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

már nem azért de szerintetek ez h alakult ki??..jött a nő és azt mondta h már pedig én 2naponta akarom borotválni h csupasz legyen!!Lóf*szt.....

azért mert 10ből 8 pasi csupaszon Jobban szereti..

hónomat se kén borotválnom.amugy.de akkor meg "kilennék" nézve a társadalmbol..h ennek meg mibaja van 19 évesen?nem látott még borotvát...? egyébíránt mond neki h legyen szőre és akkor nem kell keresni.

2008. jún. 18. 15:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Higiénikusabb,nem izzad,nem pálik be annyira,mintha dzsungelben lenne,jobb az orális szex,nem hányja el magát a pasi a torkában lévő szőrszáltól.Ez a három fő indok.

Én a pasimtól is elvárom azt,hogy intim helyen igényes,higiénikus,borotvált legyen.Ez minimum a hónalj és a pénisz környéke.

2008. jún. 18. 15:40
 20/23 anonim válasza:
84%
Tipikus pasik...ha leszedjük az baj, ha nem szedjük le, akkor azzal van gond...szerintem nem csak higénia, hanem minden más szempontjából is jobbb a szőrtelen.
2008. jún. 18. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!