Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elélvezhet-e egy fiú, anélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélvezhet-e egy fiú, anélkül hogy merevedése lenne?

Figyelt kérdés
Mert velem tegnap ez történt.
2008. jún. 18. 12:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem egyszerűen csak behugyoztál. ELőbb utóbb neked is be kell látnod D
2008. jún. 18. 12:32
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

az előző válaszra: X'DD.

egyébként nem tudom, én lány vagyok, de valamelyik nap én is ezen gondolkoztam, szóval engem is érdekelne.

2008. jún. 18. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Igen, előfordulhat, de nem lehet szándékosan kiváltani. Nekem már volt egyszer. Szerintem úgy lehetséges, ha izgatod magadat sokáig, de nem hagyod hogy elmenj, aztán hirtelen közbejön valami, mondjuk csöng a telefon, felveszed, beszélgetsz, addig másra figyelsz, lekonyul, aztán amikor leteszed, hirtelen eszedbejut, és folytatod. Akkor a tudatod gyorsabban mozog, mint hogy a tested követni tudja, hogy felálljon, és megelőzi.
2008. jún. 18. 12:48
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha veled megtörtént akkor miért kérdezed? Azt hiszed, hogy te valami genetikai csoda vagy? Vagy egy új lépcső az evolúcióban?
2008. jún. 18. 12:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy nem elélveztél, hanem csak örömkönnyektől lett "nedves az alsód"? Az elképzelhető, mert csókolózásnál vagy lightosabb tapinál nem biztos hogy áll a cerka, de az izgalom hatására ilyen örömkönnyek előfordulhatnak.
2008. jún. 18. 13:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges, de csak önkielégítésnél. Ha valaki már nagyon ki van éhezve, az intenzív ingerek hatására hamar, akár fél perc alatt is el lehet élvezni, de ekkor még nincs elég ideje a szervezetnek arra hogy vért pumpáljon oda. Tehát ilyenkor kókadt állapotban is összejön a dolog.
2008. jún. 18. 13:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen előfordulhat ha nagyon kivagy éhezve, de nincs ami felizgatna sőt a gondolataidba is másfelé jársz.

V. ha épp aludtál mikor ez épp megtörtént akkor előfordulhat hogy nem veszed észre h. fel áll a cerka mert annyira bele feledkezdél a kellemes állomba álom közbe jön az érzés de azt hiszed hogy álom Reggel meg rájössz hogy elélveztél. (Van ilyen)ritka de előfordul

2008. jún. 18. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

lehetséges.

nem csak önkielégítésnél, hanem más módokon is.

A megzavarás jó példa, de ez szex közben is simán előfordulhat.

Az erekció és az orgazmus nem teljesen egybefüggő folyamatok. Nyilván egy tőről erednek, de az erekcióhoz egyrészt idő kell, másrészt meg sokminden befolyásolhatja.

Bőven belefér, hogy hamarabb élvez el az ember, minthogy felállna.

Egyébként a "leggyakoribb" példa erre a prosztata ingerlése. Erőletjes masszázzsal az ondó gyakorlatilag merevedés nélkül "lefejhető".

2008. jún. 18. 13:48
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Előzőnek:

Bocsi, de ez baromság amit írsz, nekem volt éjszaka spontán, erre ébredtem, de akkor úgy állt a zászló mit a gép.

2008. jún. 18. 13:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre egy tudományos okot lehet itt találni:

[link]

2008. jún. 18. 14:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!