Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok lovagolni! HELP?
Egyszerűen nem tudom, hogyan mozogjak a páromon :S Nem vagyok olyan vékony, de azért annyira dagi sem. Tutira nem jól csinálom, mert nem érzek semmit és még el is fáradok 10 mp után! Azt mondja, neki jó, de azért nem annyira :S
Egyáltalán azt se tudom, hogy üljek rá :S Szóval a lábam merre nézzen stb. Meg hogy emelgessem a popóm?
Tippek?
hát mondjuk kézzel támaszkodj a vállara, vagy mellé. amúgy meg térdelj és akkor kicsit egyszerűbb
vagy hajolj rá teljesen ő átöleli a derekadat és kicsit segít mozogni...
ülj bele tövig, majd előre hátra, nem is kell felemelkedned. Ami nekem nagyon bejön, ha a csaj lassan emelkedik fel, érzem ahogy a péniszem centiről centire csúszik kifelé egészen a makkomig, majd hirtelen újra beleül.
Az állóképesség az probléma, sportolni kell.
Én elmondom lovaglás helyett beleguggolok.....
Elég hamar kivégzem így :D és ahoz is kell combizom, de sokáig úgysem bírja a pasi, mikor guggulgatsz tövig a péniszébe és ki, meg be :) Próbáld ki. Nekem sem ment a lovaglás és én azt nem érzem annyira aktívnak mint ezt :)
az a baj, hogy a lábam nem a legtökéletesebb, és bizonyos problémám miatt nem tudok guggolni(sose tudtam...)
tudom, hogy az állóképességem nem a legjobb, de járok futni , remélem javul.
köszi a tippeket:) majd próbálkozunk :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!