Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gázos? Info lent!
Figyelt kérdés
Van egy haverom és gyakran szoktunk olyat hogy egymás előtt maszturbálunk megfogjuk egymás péniszét ésnéha bekapjuk!
ez már homoszexualitás?
mert mind a 2-en imádjuk a jo csajokat!
2009. okt. 3. 15:55
1/9 anonim válasza:
szerintem nagyon gáz, bőven kimeríti a biszexualitást. az még a homárnál is rosszabb, mert nem arról van szó hogy valaki a saját neme iránt vonzódik valami miatt, hanem hogy ez mindegy neki, ezáltal egyikhez sem. elmebaj.
2/9 A kérdező kommentje:
De ze nem történik meg minden nap eddig 2-3x fordult elő! és nem tom miért de amikor meglátjuk egymás péniszét felizgulunk rá mind a 2-en
2009. okt. 3. 16:04
4/9 anonim válasza:
nem tudom miért kell leszólni a kérdést feltevőt.
Szerintem biszexuális vagy.
Ebben nincs semmi rossz szerintem, csak fogad el magad.
Ha jó fiúval is, akkor legyél vele is.
A lényeg hogy élvezzétek a dolgot
5/9 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval. Biszexuális vagy, márha csajokkal is szereted. Örülj neki, hogy találtál barátot rá. Mindenki azzal csinálja, akivel jó neki. Nem kell kiröhögni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is biszexuális vagy.És szerintem nem gáz.Sok nő és férfi bi.
Engem igazából nem zavar....én nem vagyok homofób...tehát elfogadom,ha valaki bi,ezért nem tartom gáznak.
9/9 anonim válasza:
búza vagy,ez van :S
több nő jut nekünk NORMÁLIS férfiaknak ^^
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!