Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mióta egy sex kudarcba fulladt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta egy sex kudarcba fulladt, aktus közben nincs merevedésem. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel még csak nem rég indult be a nemi életünk, mindkettőnknek az első volt. 6 alkalommal voltunk együtt, aztán egyszer vizelnem kellett aktus közben, kimentem elintéztem a problémát, aztán még egyszer belevágtunk de rosszul helyeztem fel az óvszert és az volt az utolsó. Azóta három próbálkozásunk volt, de nem működök.... szinte félek aktus előtt..
2009. okt. 3. 07:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg lazítani! Ne azon görcsölj, h "áhh biztos most sem fog sikerülni" Az akkor egyszer előfordult! Bárkivel megesik ilyesmi! Az utáni 3 próbálkozás meg azért nem sikerült, mert ezen filóztál! És ha továbbra is ezen görcsölsz, és nem engeded el magad, akkor a következő 3 sem fog sikerülni! Nem olyan nagy probléma az, hogy egyszer kudarcba fulladt! Megesik! És pláne ne félj! Beszélj a barátnőddel, hogy te nem tudod azóta elengedni magad! Biztos meg fog nyugtatni, és meg tudjátok beszélni! NE GÖRCSÖLJ, LAZÍTS...!!
2009. okt. 3. 07:53
 2/2 SzokkenoSzar ***** válasza:
Tarkólövés
2009. okt. 3. 21:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!