Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg feltétlen az Igazival kell előszőr? Nektek vele volt?
Én szerettem azt a fiút, akivel elveszítettem, de így visszagondolva nem volt az a nagy szerelem. Szerintem a bizalom a lényeg, és az hogy jól érezd magad vele. Nem hiszem, hogy mindenki szerelemből veszíti el a világon, és bár mindig emlékezni fogsz rá milyen volt az első, nem lesz maradandó károsodásod ha nem olyannal teszed meg aki később a férjed lesz :)
L, 24
érdekes kérdés,érdekes válaszok
az jutott erről eszembe erről a "kívánás"ról hogy velem is volt ilyen,ugyan nem a szexet kívántam (még fiatal vagyok:D) hanem magát a fiút,mármint járni vee,pedig nem voltam szerelmes..namindegy ez egy bonyolult történet :D
a lényeg hogy előre nem tudhatod hogy kivel fogsz majd élni,kinek leszel a felesége
a legfontosabb meg tényleg az hogy szeressétek egymást és legyél 101%ig biztos venne hogy vele szeretnéd elveszíteni.
utolsó válaszoló vagyok, ha van akár egy pci félsz is...várj még addig amíg biztos leszel benne hogy na akkor én vele AKAROM
és tényleg akard vele,ne csak ábrándozz hogy szeretem és jó lenne
maradjon szép emlék :)
Ha jól érzed magad és kívánod az illetőt akkor tedd meg! Mert valljuk be, mi van ha az igazi 30 éves korodban jön el, akkor addig vársz!? Ezt nem lehet előre tudni. Mellesleg jobb ha már kialakul egy jó szexuális kultúrás mire megjön az igazi és nem vele kell ügyetlenkedni.
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!