Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg feltétlen az Igazival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg feltétlen az Igazival kell előszőr? Nektek vele volt?

Figyelt kérdés
Az is igaz, hogy ha nem az igazival történik akkor szar lesz utánna? Együtt vagyok a párommal. Nagyon kedvelem...talán ő az akinek odaadnám a szüzességem. 18 éves vagyok. Nem azért akarom elveszteni, mert ez a "divat" egyszeruen csa kivánom, de félek, hogy megbánom, hogy nem azzal tettem akivel el tudom képzelni a jövőm. Nektek hogy volt? Befolyásolhat ez engem a további kapcsolataimban? Nem lesz lelkiismeret furdalásom? Meg én ugy terveztem, hogy olyannal veszitem el aki szintén szűz...de ő nem az...csak olyan jo, ha mindketten azok vagyunk..:-) L/18
2009. okt. 2. 23:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
szerintem bárkivel, csak az igazival ne. bár te nő vagy, úgy oké, de én kerestem rá valakit csak úgy. az első szerelmemmel ne kelljen már tanulgatni, tudjam hogy miujság. :)
2009. okt. 2. 23:13
 2/17 anonim ***** válasza:

Én szerettem azt a fiút, akivel elveszítettem, de így visszagondolva nem volt az a nagy szerelem. Szerintem a bizalom a lényeg, és az hogy jól érezd magad vele. Nem hiszem, hogy mindenki szerelemből veszíti el a világon, és bár mindig emlékezni fogsz rá milyen volt az első, nem lesz maradandó károsodásod ha nem olyannal teszed meg aki később a férjed lesz :)

L, 24

2009. okt. 2. 23:15
 3/17 anonim válasza:
Ha SZERETed tényleg és érzed ,hogy ő is , akkor nem számít...az a lényeg ,hogy mostantól kezdve csak veled tegye, egyébként még számtalan pasid lehet még nemtudhatod hogy ponnt vele fogod e leélni az életedet ,de viszont szerelemből vesztetted el és a tapasztalat megmaradhat benned, nem gondolom hogy bánnád:)
2009. okt. 2. 23:17
 4/17 A kérdező kommentje:
csak távkapcsban élünk...és bennem van egy kis félsz. Ami szerintem természetes ilyen helyzetben. pl egyik barátom beszolt egy olyat h "távkapcs? jol lehet csalni egymást"
2009. okt. 2. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés,érdekes válaszok

az jutott erről eszembe erről a "kívánás"ról hogy velem is volt ilyen,ugyan nem a szexet kívántam (még fiatal vagyok:D) hanem magát a fiút,mármint járni vee,pedig nem voltam szerelmes..namindegy ez egy bonyolult történet :D

a lényeg hogy előre nem tudhatod hogy kivel fogsz majd élni,kinek leszel a felesége

a legfontosabb meg tényleg az hogy szeressétek egymást és legyél 101%ig biztos venne hogy vele szeretnéd elveszíteni.

2009. okt. 2. 23:21
 6/17 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok, ha van akár egy pci félsz is...várj még addig amíg biztos leszel benne hogy na akkor én vele AKAROM

és tényleg akard vele,ne csak ábrándozz hogy szeretem és jó lenne

maradjon szép emlék :)

2009. okt. 2. 23:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Biztosan széppé tenné...ebben nem kételkedem. Csak nehogy én szeressem jobban és fájjon hogy nem vagyunk olyan sokat egyutt főleg ezek után h lefeküdnék vele...ez a távkapcs..igy is néha szenvedés mert annyira vele akarnék lenni
2009. okt. 2. 23:26
 8/17 kolosszus22 ***** válasza:

Ha jól érzed magad és kívánod az illetőt akkor tedd meg! Mert valljuk be, mi van ha az igazi 30 éves korodban jön el, akkor addig vársz!? Ezt nem lehet előre tudni. Mellesleg jobb ha már kialakul egy jó szexuális kultúrás mire megjön az igazi és nem vele kell ügyetlenkedni.

22/F

2009. okt. 2. 23:36
 9/17 anonim ***** válasza:
23:36-nak: viszont ha szűz vagy még, és ő is, akkor még szebb marad az emlék hogy ketten ügyetlenkedtetek :D
2009. okt. 2. 23:42
 10/17 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz...:-) bár ő is csak egyszer csinálta még...ugyértem egy nővel.
2009. okt. 2. 23:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!