Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom azt kéri hogy elégítsem ki orálisan de én nem akarom mit tegyek?
Figyelt kérdés
ő már kinyalt és meg is ujjazott én még nem csináltam semmit, se nem vertem ki neki se nem szoptam le. mit tegyek?2009. okt. 1. 19:21
1/11 anonim válasza:
Verd ki és sz.opd le. Nem kell félni tőle.
Vagy az a korrekt hogyha te nem elégited ki, akkor tőle se várd el!
L/22
2/11 anonim válasza:
talán neki is örömöt kellene okoznod.. ez így nem fer,te kapsz,ő nem..
3/11 anonim válasza:
Nem kötelező, te sem kényszerítetted rá hogy k.nyaljon, de a mai világban már minden lány csinálja, teljesen természetes dolog. Próbáld ki, ne fogod megbánni.
4/11 anonim válasza:
Pedig biztosan nagyon örülne neki a barátod. Tedd meg, lehet hogy utána már kérés nélkül is csinálni fogod!
5/11 anonim válasza:
Ha ő bevállalta, akkor neked is illene, vagy ne várd el tőle, hogy megcsinálja neked.
6/11 anonim válasza:
Ha egyszerre nem megy, akkor szépen, fokozatosan. Olvass vissza, rengeteg leírás van itt.
7/11 anonim válasza:
hogy mit tegyél? tedd meg, hanem hamarosan elhagy :D
8/11 anonim válasza:
szépen fokozatosan próbáld ki, majd belejössz és utána megmár semmi gondod nemlesz vele.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is próbáld ki.:) Először én sem akartam meg féltem tőle stb... de rájöttem h semmi okaom nincs a félelemre:) a barátom segitett hogy mit hogy csináljak, mi a jó neki:) nem fogod megbánni
10/11 anonim válasza:
Amit nem akarsz a szexben azt ne tedd meg.Azért próbáld meg kiverni neki, de az orális szexet csak akkor, ha tényleg akarod!Ha szeret akkor megérti!Ha nem akkor keress mást!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!