Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimiben fognak csesztetni azért, mert meleg vagyok?
Figyelt kérdés
sajnos eléggé látszik rajtam2009. okt. 1. 17:36
21/30 anonim válasza:
ez attol fugg hova mesz.Ahogy novexik a suli mentalis szintje ,annak kevesebben fognak piszkalni.
22/30 A kérdező kommentje:
Kölcseybe vagy a Szent Lászlóba szeretnék... azok eléggé erős sulik, úgy tudom... eléggé megválogatják, hogy kiket vesznek fel oda
2009. okt. 1. 21:31
23/30 anonim válasza:
Azt sose értettem, hogy miért kell a melegeknek máshogy öltözniük, meg máshogy viselkedniük. Miért kell saját magad szegregálnod a többiektől? Miért nem tudsz úgy viselkedni, öltözni, beszélni, mint egy normális fiatal? Nem kell más, csak legyél egy átlagos srác, az, hogy kivel, mit csinálsz, meg a magánügyed.
24/30 A kérdező kommentje:
de épp ez az! ugyanúgy öltözök, mint mások...
és hiába próbálok nem úgy mutogatni, stb., de ha nem figyelek oda, akkor tudatalatt van mondjuk olyan mozdulatom, stb...
2009. okt. 1. 21:52
25/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem is a lányok, hanem a fiúk fognak kikészíteni. a lányok szerintem szívesen befogadnak, mivel számukra tulajdonképpen te is lány leszel. meg amúgy is, manapság menő, ha egy lánynak vannak meleg fiúbarátai. a lányok empátiájára tehát számíthatsz. de afiúkkal nehéz ügy lesz, ők sajnos ugratni fognak, be fognak szólogatni, ha észreveszik. szerintem semmikéépen ne verd nagydobra a dolgot, egyelőre senkinek se (még lányoknak se!!!) beszélj erről. a mozdulataidat meg próbáld visszafogni, figyelj erre.
26/30 anonim válasza:
Ez elképesztő!!20 évvel ezelőtt senki nem mert b@zi lenni az iskolában.Pedig biztos voltak.A magánügy magánügy volt.És valahogy nem reklámozták magukat.
27/30 anonim válasza:
én egy elég erős suliba járok, kevés embert vesznek fel... nálunk is van egy két meleg srác akin tényleg látszik is meg úgy is viselkednek, de nem nagyon foglalkozunk velük. Az egyikkel jóban is vagyunk, nem nézek rá másképp csak azért mert meleg. az öltözőben szoktuk baszogatni, hogy erotikusan vetkőzünk le előtte :D, nem értek azokkal egyet akik ilyenkor takargatják magukat meg úristen mi lesz. Szerintem jó fej, és ő azzal érte el, hogy nem baszogatjuk, hogy mindig mindenkivel jó indulatú volt. És, ha jóban leszel egy két hetero sráccal is, akkor a többiek sem fognak csesztetni, sőt nálunk volt aki bocsánatot is kért tőle miután összespanolt velünk. Ha nem tuskók közé fogsz kerülni akkor nem hiszem hogy meg fogja bélyegezni a gimis életedet a melegséged. Biztosan lesznek akik beszólnak, de hidd el meg van a saját bajuk ha csak így tudnak kezelni egy egyszerű dolgot mint, hogy valaki meleg...
28/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. okt. 8. 18:34
29/30 anonim válasza:
biztos h fognak. nekem van egy meleg barátom, nagyon kedvelem de a fiuk állandoan cikizik. de a lányokkal jól elvan. amugy meg nem biztos h észreveszik... ha nem hordasz rózsaszínt ( ami most elég divatos, még a tesitanár is hordja pedig van felesége, szóval az sem jelent sokat) meg nem sminkeled magad, vagy fested a körmöd akkor nem biztos h észreveszik. és nyugottan add önmagad! ha a srácok csesztetnek is a lányok valszeg elfogadnak! :D
sok sikert szurkolok neked!
és nem értem h miért nem tudnak elfogadni valakit úgy ahogy van...
30/30 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 7. 19:05
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!