Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Imádom ha egy csajszi mély torkozik a farkammal, de ti mennyire szeretitek ezt? Tényleg bejön nektek, vagy csak az izgat fel hogy én elélvezek a gyönyörtől?
Figyelt kérdés
18 éves srác2009. okt. 1. 15:20
1/19 anonim válasza:
nekem nem jön be, meg nem is tudom csinalni. valameddig bemegy a számba, de aztan mar nem jo. a baratom nem panaszkodik :)
2/19 anonim válasza:
te mennyire szeretnéd ha egy f@sz méretű valamit ledugnának a torkodon amilyen mélyre csak megy? nah ennyire szeretjük! 20L
3/19 anonim válasza:
igen,e gyetértek:D nem szeretjük.. én személyszerint szinte mindig öklendezek egyet:$ de tudom, hogy szereti a barátom, ezért bevállalom és szivesen csinálom neki:) de attól még nem jó:D
4/19 anonim válasza:
Mérj le egy répát a méretedre és próbáld ki milyen érzés. :D Amúgy csak azért csinálnám, hogy élvezze akit szeretek.
5/19 anonim válasza:
háténsem élvezem, és csak ritkán csinálom, csak azért h örüljön :D
de amúgy ha nemcsinálnám se lenne belőle semmi probléma
6/19 anonim válasza:
Én se szeretem... Csak azért csinálom, mert neki ez jó.
:D
7/19 A kérdező kommentje:
És ha egy lány azzal kezdi amikor már halad ''lefelé'' hogy ő neki ez bejön még azelőtt hogy én mondanám neki?Kamu hogy felizgasson, vagy akad azért?
2009. okt. 1. 16:28
8/19 A kérdező kommentje:
[link] és nektel egy ilyen pl nagyon durva, vagy csak kicsit extrém?
2009. okt. 1. 16:38
9/19 anonim válasza:
én pl elkezdek öklendezni ha csinálom
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!