Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki látta már a szüleit szexeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki látta már a szüleit szexelni, milyen érzés volt látni? észrevettek? Hol történt? Mikor? Hány éves voltál? Hogy reagáltak rá?

Figyelt kérdés

nekem egyszer volt ilyen reggel anyum úgy csinált mintha semmi sem történt volna, de látszott rajta, h. ideges, nekem este volt, mikor a barátom hazahozott,(még jó h. nem jött be)

NEKTEK?

2009. okt. 1. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
jo párszor hallottam már h szüleim sexelnek..egyszer dec 6.án(Mikulás):D 11 éves lehettem rohantunk le tesommal h megnézzük mit hozott:D és anyuék a nappaliban csinálták...kicsit meglepödtek:Dde mi is:D zavarba jöttünk és mi visza rohantunk a szobánkba ők meg gyorsan felöltöztek és jöttek "na mit hozott a télapo"? szöveggel:D:D:D vicces volt..de különösebben nem hatott ránk:D... 20/l ja és ránk párommal már töbször is ránknyitottak,föleg az ő anyukája..mindig jön be hogy mit kérünk,meg megy a cukrászdába hozzon e sütit,stb...mindig rosszkor:D..de egész jol fogadja..:Dnincs belöle semmi..mostmár párom elbarikádozza.,igaz mikor hevesen egymásnak esünk nincs iylenekre idö:P
2009. okt. 1. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

egyszer mikor kb 5 voltam, június közepén nagy lelkesedéssel berontottam a fürdőbe, h anyaaa, apaaa tudom mit akarok majd a télapótól!! ők meg feküdtek egymáson, néztek rám h mivan, aztán anya megszólalt végül h jó kislányom, ezt majd később megbeszéljük :D akkor még nem tudtam h mit is csináltak, de később azért összeraktam a képet. :)

ill. a barátom mondta h neki volt olyan h vagy pár hónapja rányitott a szüleire, aztán mikor látta h mi történik, közölte h bocs és fapofával kiment :D:D ha jól tudom neki se hozta szóba az anyukája.

szerintem ha már valaki elég érett, és tudja h a szülei is szexszelnek néha, akkor nem kellene h hatalmas meglepetésként érje a tény. ha rá is nyitnak a mamára meg papára, szerintem az a helyes, ha másnap mindannyian úgy tesznek, mintha semmise történt volna.

L.20

2009. okt. 1. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én cirka 10 éves lehettem, mikor lánytesómra véletlen rányitottam, ő meg a barátjával éppen szexelt. Emlékszem,gyorsan kifordultam, és sírva fakadtam, hogy tuti haragszanak rám,meg mi lesz most, jól le fognak szúrni. :) De végül nem lett belőle semmi, azt hiszem anyuék tartottak nekik egy fejtágítást, hogy ajtót zárják már be, ha akció van.:)
2009. okt. 1. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én sajnálatosan anyuka vagyok .elővigyázatosak vagyunk de sajnos egy váratlan esemény miatt a fiam ránk nyitott.13 éves.éppen szokásos pozitúra volt és mi nem halotuk meg csak mikor már szólt hog anyu a huginak vérzik az orra szöveg:()).ezer százalék lesett mizajlik velünk illedelmes volt és utána rögtön ki is ment éppen csak az ajtóig jött a hangok miatt szerintünk:) ez van kissé zavaró de ez az élet tudják és csinálják majd, én nem fogom zakalatni a gyermekemt mert be sem jön majd egy nő se fiú sem:)) hozzájuk.!
2009. okt. 1. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
beszállok
2009. okt. 1. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én már kétszer hallottam őket :D meg egyszer nyaraláson mentem ki, hogy szédülök, ők éppen meztelenül bújnak egymáshoz és elájultam :D ami mindenképp megtörtént volna, de így még extrább volt :D
2009. okt. 1. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
én régen nem tudom mit láttam / hallottam, most 16 vagyok, még tavaly hallottam egyszer anyumékat, mert az én szüleim elváltak, így kicsit furább de igazából nem nagyon hatott meg a dolog, nem tudom hogy ez meg most a másik véglet-e de engem teljesen hidegen hagy akármit csinálnak(mármint az ágyban) és ez igaz mind2 szülőmre/új párjukra
2009. okt. 1. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én szüleim nem szexelnek. Soha nem is szexeltek.
2010. szept. 24. 23:54
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor hogy hoztak össze téged?:-)azt megnézném!!!
2010. szept. 25. 10:16
 10/10 anonim válasza:

1.

Uuu én de adnám ha az pasim anyukája ránk nyitna. Utána mindig ilyen elégedett fejjel néznék rá😂😂🙄

2019. szept. 1. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!