Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy és mivel vegyem rá a férjem, hogy próbáljunk ki extrémebb dolgokat is a szexben? Valami bódító szer kénne? 36/n
Nincs nagy tapasztalatom a házasságban de sztem óvatosan de mondanod kéne neki amit szeretnél. Ha szeret és szereti a szexet veled akkor szerintem belemegy szinte akármibe.
Mi az amit szeretnél?
27,f
Az egy kicsit azért erős, hogy tejesen hetero srác és te egy másik fiúval megnéznéd. :) Ha tudod róla, hogy érdekelné őt is akkor persze nem gáz de akkor mondhatod is.
Mi a véleménye a hármas szexről? (2fiú 1 lány)
Ha elméletben mindkettőtöknek tetszik az ötlet akkor bátoríthatod, hogy nyugodtan próbálja ki. Valószínű attol fél, hogy ha rászánja magát és megcsináljátok akkor Te mit fogsz szólni, esetleg "kiszeretsz" belőle stb. Esetleg ha többször felhoznád ezt a 3as szexet viccesen, félig komolyan akkor előbb utóbb megbarátkozna vele.
Próbáltatok is keresni már 3.at?
Örvendetes ilyet olvasni, remélem én is találok egy hasonlóan élénk fantáziájú nőt!
Nem tudom jó-e ez tippnek, de ha jó a fantáziád, akkor elképzelheted, akár le is írhatod, hogyan zajlanának az "extrémebb dolgok" teljes egészükben. Aztán elmeséled neki ezeket, miközben izgatod, külön kiemelve a mesélésben, hogy te mennyire élveznéd ezt-meg-azt csinálni, látni, és aztán mennyire hálás lennél... :)
26F
Én ugyanezt a kérdést tenném fel, csak éppen férfiként:
Hogy és mivel vegyem rá a feleségem, hogy próbáljunk ki extrémebb dolgokat is a szexben? 40/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!