Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy és mivel vegyem rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mivel vegyem rá a férjem, hogy próbáljunk ki extrémebb dolgokat is a szexben? Valami bódító szer kénne? 36/n

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nincs nagy tapasztalatom a házasságban de sztem óvatosan de mondanod kéne neki amit szeretnél. Ha szeret és szereti a szexet veled akkor szerintem belemegy szinte akármibe.

Mi az amit szeretnél?

27,f

2009. okt. 1. 10:31
 2/11 A kérdező kommentje:
A natúr szex az nagyon jó.De például megnézném egy másik sráccal.Sok minden érdekelne.
2009. okt. 1. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Az egy kicsit azért erős, hogy tejesen hetero srác és te egy másik fiúval megnéznéd. :) Ha tudod róla, hogy érdekelné őt is akkor persze nem gáz de akkor mondhatod is.

Mi a véleménye a hármas szexről? (2fiú 1 lány)

2009. okt. 1. 11:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Elméleti síkon tetszik neki a 3-as szex de mire esetleg kivitelezhetnénk elmegy a bátorsága.De nem én akarok két pasit.
2009. okt. 1. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha elméletben mindkettőtöknek tetszik az ötlet akkor bátoríthatod, hogy nyugodtan próbálja ki. Valószínű attol fél, hogy ha rászánja magát és megcsináljátok akkor Te mit fogsz szólni, esetleg "kiszeretsz" belőle stb. Esetleg ha többször felhoznád ezt a 3as szexet viccesen, félig komolyan akkor előbb utóbb megbarátkozna vele.

Próbáltatok is keresni már 3.at?

2009. okt. 1. 11:37
 6/11 anonim ***** válasza:
tudom tanacsolni a 2L-1f felallast.Nekunk nagyon bejott...
2009. okt. 1. 11:42
 7/11 A kérdező kommentje:
A harmadik keresése nem egyszerű a mai világban.Lány esetében olyan kellene akivel egy kicsit "megkínoznánk".Pasinál meg csak neki.Én csak nézni szeretném.
2009. okt. 1. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Örvendetes ilyet olvasni, remélem én is találok egy hasonlóan élénk fantáziájú nőt!

Nem tudom jó-e ez tippnek, de ha jó a fantáziád, akkor elképzelheted, akár le is írhatod, hogyan zajlanának az "extrémebb dolgok" teljes egészükben. Aztán elmeséled neki ezeket, miközben izgatod, külön kiemelve a mesélésben, hogy te mennyire élveznéd ezt-meg-azt csinálni, látni, és aztán mennyire hálás lennél... :)

26F

2009. okt. 1. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt a kérdést tenném fel, csak éppen férfiként:

Hogy és mivel vegyem rá a feleségem, hogy próbáljunk ki extrémebb dolgokat is a szexben? 40/f

2009. okt. 1. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Bár én fiatalabb vagyok (23) biztosan merem állítani, hogy az erről való beszélgetés mindig vezet valamiféle eredményre! Világosan el kell mondani mi is az óhaj-sóhaj. Ha teljes valójában nem is tetszik neki a dolog, még mindig lehet kompromisszumokat kötni csak, hogy mindketten jól járjatok és ne legyen senkinek úgymond kényszer! Ha első hallásra nem is tetszik a dolog a másiknak lehet ha foglalkozva van a témával egyre inkább kedve lesz a dologhoz! Nálunk ez vált be!
2009. okt. 3. 19:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!