Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez biszexualitásra utaló hajlam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 8 évesen, első maszturbálásom után megpróbáltam magamnak feldugni egy golyós dezodort (kupakkal együtt persze és természetesen nem sikerült semennyire). Mostanában többször mefordul a fejembe milyen lenne fiúval is együtt, persze nem tudnám megtenni, csak így eszembejut. szerintetek meleg/biszex lennék?!2009. szept. 30. 23:06
1/11 A kérdező kommentje:
amúgy 19 éves fiú vagyok :S
2009. szept. 30. 23:07
2/11 anonim válasza:
Nem, de szólj, mielőtt a Dunántúlra jössz, mert szervezek bulit a Balaton partjára - még októberben is
3/11 anonim válasza:
Gyere el és közösen kiderítjük. Telefonszámom: 0630/6453918
Nevem Gergőci
4/11 A kérdező kommentje:
komoly volt a kérdésem.
2009. szept. 30. 23:15
5/11 anonim válasza:
Ne is törődj velük, bár jót mosolyogtam rajta... :)
Szóval, hogy válaszoljak a kérdésedre: nem feltétlenül jelenti azt, hogy meleg ill. biszex lennél...most mondanám, hogy a te korodban (majdnem) mindenkinek eszébe jut egy-egy ilyen "kaland", de van aki megteszi és van aki nem!
De summa-summárum: szerintem nem vagy az...
6/11 anonim válasza:
Amennyiben ez átcsap oda, hogy meg is tennéd, ha lenne rá lehetőséged (fiúval való együttlét), akkor igen. Ha így felismerted, akkor ez még lehet csak egy természetes viselkedés, ami valakinél előjön. Hogy nehogy továbbfejlődjön ez az érzés, javaslom állj le róla minél előbb! Ha tovább csinálod, egyre durvább dolgokat végezhetsz el, és a végén még egy hapival találod szembe magad az ágyon. Harcolj ellene, NE engedd meg, hogy ez az érzés "győzzön feletted"! Ha találsz magadnak valami jobbat, egy idő után elmúlik, de még egyszer mondom: HARCOLJ ELLENE! mert akár nem egészséges dolog is lehet belőle!
7/11 anonim válasza:
mivel nem vetted le a dezodór kupakják igen sztem te bisex vagy
8/11 anonim válasza:
Ha meleg lennél, azt észrevennéd abból, hogy nem érzel vágyat a nők iránt :) Ami a biszexualitást illeti, sokakban van egy kis hajlam, kíváncsiság. Amíg nem próbálod ki, addig igazából nem leszel biszex (nem a hajlam számít, hanem az aktus).
Viszont a vágyaid idővel változhatnak, és fontos, hogy ne fojtsd el őket, mert az az igazán egészségtelen dolog.
9/11 anonim válasza:
Tedd meg 1 fiuval.es majd eldontod te hogy mi vagy.Ennyi.
10/11 anonim válasza:
Barátom kipróbálta egy fiúval(seggbe nem dugták 1mást xD).Ő is rájött, hogy nem biszex, nem homo, hanem hetero.Csak kíváncsi vagy, szerintem legalábbis.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!