Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék a barátomnak, hogy ne érezze magát rosszul, amiért hamar elsül első menetkor?
Figyelt kérdés
Sajnos csak a hétvégéket tudjuk együtt tölteni, és hát mindkettőnkben hatalmas vágy gyűlik össze, és az első menetkor mindig nagyon hamar, egy perc alatt elmegy a barátom. De utána szinte szünet nélkül folytatjuk is, mert újra áll és újra kíván engem, de mégis bántja, hogy ilyen hamar elmegy. Már mondtam neki, hogy nem zavar, és valamilyen szinten normális is, hogy egy hét után ilyen gyors, mégis bántja őt. Nekem még imponál is, hogy ennyire kíván engem, meg utána folytatjuk. De őt mégis bántja. Mit mondhatnék még neki?2009. szept. 29. 16:39
1/6 anonim válasza:
Semmit. Tele szájjal nem beszélünk... :-)
2/6 anonim válasza:
Például azt amit itt leírtál? főleg hogy neked imponál hogy ennyire vágyik rád meg ezek :) az talán bejön.
3/6 anonim válasza:
Ugyanezt mondd el neki is! Természetes dolog. De ha nagyon zavar, még előjátékként ki is verheti, utána jobban fogja bírni. :) Vagy ha zavarja, hogy ezt látod, akkor tali előtt még otthon kiveri, és amikor találkoztok, már nem lesz olyan hamar.
5/6 anonim válasza:
először elégitsd ki orálisan...az nem is baj,ha nem kell sokat...és akkor örül (mert melyik pasi nem örül az orálnak),és még az sincs,hogy hamar,mert te következő menetben jössz,az ugysem 2 perc már...
egyszerü orál helyett 69 is lehet
6/6 anonim válasza:
mond azt neki "legalább nem bombát élesitettél hogy felrobbanjon menniyvel szarabb lenne"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!