Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mennyi azaz idő ami után fura, hogy vkinek nincs bnője, vagyis mennyi idő után mondanád azt hogy rég volt bnője/régen volt nővel?
Figyelt kérdés
Bocsi ha kicsit zavaros, nem igazán sikerült jobban megfogalmaznom.:S Arra lennék kiváncsi, hogy szerinted mennyi az az idő ami már sok kihagyásnak(pl.: volt x bnője és mondjuk az sok ha fél éve semmi, vagy ha két éve?)2009. szept. 27. 22:44
2/4 A kérdező kommentje:
ÉS ha pl. 2-3 éve nem feküdt le senkivel, de közben voltak kapcsolatai, az úgy sok időnek számít?Vagy nem?Tudom, hogy kicsit hülyén kérdezem:D Csak sokaktól látom itt is, hogy aztírja két hete nem volt szex és itt a világvége, közben szerintem, ha az embernek vége van egy komoly kapcsolatának idő kell miután egyáltalán eszébe jusson, hogy keressen egy másik lányt/fiút.
2009. szept. 27. 23:07
3/4 anonim válasza:
Ahogy a körülmények hozzák. Ez nem sport, ha nincs kivel akkor nincs, ne is foglalkozz ezzel.
4/4 anonim válasza:
Én a kérdezővel egyetértek. Én sem szexelek kapcsolaton kívül, ha egy komolyabb, akkor a szakítás jobban megvisel akkor nem mostanában kezdek újat. És igen, akkor nem szexelek fél-1 évig. Ez van. Szar érzés,hiányzik is, de nem tudok érzelem nélkül bárkivel...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!