Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vok és még szűz mitől van ez az érzés?
Figyelt kérdés
a barátom a középső ujját bedugja és nem ki be húzgálja hanem bent mozgatja az ujját és ez nagyon jó érzés de mi ez az érzés?? amikor már nem bírom tovább és abba hagyatom vele akkor utána mindig olyan furcsa a fejem meg ott lent ez mitől van ??2009. szept. 27. 22:17
1/9 anonim válasza:
megtalálta a G pontodat. és azt izgatja
így lehet hüvelyi orgazmust elérni. én sem bírom hogy sokáig csinálja és muszáj hogy kivegye :D
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. G-pontod izgatja és lehet orgazmusod így. Ha rá tudsz hangolódni a dologra és el tudsz lazulni akkor garantáltan szuper dologban lesz részed. Nekem még csak 2-szer jött össze sajnos szintén ujjazáskor, de az szuper volt, csiklói orgazmus semmi ahhoz képest:D
3/9 anonim válasza:
Van egy videó, torrent oldalról szedtem le, csávó megmutatja hogyan kell csinálni, van egy csaj, fekszik az ágyon, csávó magyaráz a nézőknek, majd belekezd, csajnak olyan 15-25 secig csinálja majd a csaj elélvez és ilyen 1-2 percig csak remeg meg vigyorog, fantasztikus lehet, öröm nézni :)
4/9 A kérdező kommentje:
de a fejem miért olyan furcsa utána??
2009. szept. 28. 08:10
5/9 anonim válasza:
mert ronda vagy XDDDD
Milyen hülye kérdés ez? "Mitől olyan furcsa a fejem?" XDDDD
Mert olyan arcot vágsz. Istenem. -.-
6/9 anonim válasza:
Bocs az Off-ért. 23:52-es belinkelnéd ezt amit írtál?Köszi
7/9 anonim válasza:
én is örülnék, ha belinkelnéd xD
Köszike :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!