Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon furcsa dolog történt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa dolog történt velem! Nem tudom, mi is van! Légyszi, aki tud, segítsen! Most szeret, vagy nem? (Lent)

Figyelt kérdés
Szóval, a barátom szakítani akart velem, merthogy szerinte kihűlt a kapcsolatunk, stb... De én imádom őt, nagyon! És hát akkor, mikor szakítani akart, nem is tudom, hogy jutott eszembe, megtettem, amit előtte soha, mert nem akartam valamiért. Egyszerűen lehúztam a gatyáját, elővettem a farkát és leszoptam. A végén a számba ment el, meg ment az arcomra is, meg a mellemre is vert belőle. Én meg az ujjammal kóstolgattam, stb. (nagyon élveztem) Ekkor ezután azt mondta, mégse akar szakítani, mert lehet meg lehet menteni a dolgokat. Ez egy hete történt, azóta is együtt vagyunk, és azóta már egy párszor leszopatott, de olyan kedves, meg odaadó velem, mint még soha. Most ez azért van, mert rájött, hogy tényleg szeret, vagy mert jól csináltam neki, vagyis jól szopok? Azt sem tudtam/tudom, hogy kell pedig...
2009. szept. 27. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
:| ez most meglepett nagy a valószinüsége annak h a barátodnak ez hiányzott... vagy pedig most csak azért van veled.. de ezt vele beszéld meg mert mi nem ismerjük a srácot h milyen...
2009. szept. 27. 16:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hűha... elég furcsa helyzet. Nem tudom hogy vajon miért változott meg a párod véleménye a szakításról, de valószínű, hogy azért mert negyon tetszett neki amit csináltál... Ez még önmagában nem is lenne baj, viszont ha csak emiatt nem szakított, az már baj... Ugyanis akkor nem magadért, a szerelmedért akar veled lenni, hanem hogy szo.pogathasd a micsodáját. Én azt mondom, most egy darabig ne csináld neki orálisan, akár mennyire is szeretné, és figyeld a reakcióját!
2009. szept. 27. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
de csak te szopod vagy ő ish ad valamit?
2009. szept. 27. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:

eléggéé úgy látszik megkapta ami hiányzott neki.Szeretne akkor nem akart volna ott hagyni avagy újra felpezsgitetted a kapcsolatot avagy kihasznál már mivel látja mindent megteszel érte.

He neked is jó így hajrá.

2009. szept. 27. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

vagy csak éppen eddig nem akartad megtenni, viszont most igen, ez persze a fiúnak meg jó :) szerintem nem szeret. csak azt, ha sz*pod. ez amolyan érdek-kapcsolat a fiú részéről.. szerintem.

érdekes..

2009. szept. 27. 16:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Eddig ő is nyalt engem mindig, nem azért, mert én akartam, hanem ő akarta, de mondtam mindig, hogy nem kell.

Hát eddig még nem volt olyan, hogy ő kérte, vagy célzott volna rá, hogy csináljam, mindig magamtól csinálom neki, általában ezzel kezdjük az egészet, meg amúgyis mindennap szoktunk együtt lenni.

Most tényleg nagyon kedves, de soha nem célozgat rá.

Én nagyon szeretem, csak fáj, hogy lehet ő engem nem. :(

Lehet, rá kéne kérdeznem? Mert így meg állandóan félek, hogy elhagy.

2009. szept. 27. 16:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen rá kéne kérdezned rajta!!
2009. szept. 27. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Hű hát ez így olyan rideg... Más az orális szex a csókok stb. hevében, de így, hogy bumm, lehúzod a gatyáját, főleg azért, hogy ne szakítson Veled - olyan szolgainak tűnik... Elhiszem, hogy kétségbe voltál esve, de nekem nem kéne olyan, akit csak ezzel hódítok vissza.... És hirtelen meggondolta magát? Nekem ez bűzlik... "azóta már egy párszor leszopatott" - juj! pláne gyanús... Nem mindegy azért, milyen körülmények között. Ültök egy autóban és akkor bumm lenyomja a fejed, anélkül, hogy Te fel lennél izgulva, és kapnál viszonzást? HOgy van ez?
2009. szept. 27. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne parázz attól, hogy elhagy, inkább a vele töltött időt élvezd, tedd emlékezetessé magad.

Azért akart elhagyni, mert kihűlt a kapcsolatotok, vagyis nem tudtatok belevinni semmi újat. Ez a srác, ahogy a történetből kiveszem nem szereti a megszokást, úgy kötheted magadhoz, hogy folyamatosan valamit újítasz.

Lehet azért nem szakított, mert leszoptad (kapott tőled egy új élményt), de megtarthatod, ha "változatossá" teszed magad.

2009. szept. 27. 18:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de félek attól, hogy elhagy. Más esetben, ha mástól hallanám ezt, azonnal azt mondanám, hogy "hú, micsoda tapló, azonnal meggondolta magát, stb", de így teljesen más, egyszerűen imádom, nem bunkó pedig soha, sőt, nahógyon aranyos, meg nagyon humoros, főleg ezért szeretem, imádom a poénjait, meg mindent, de azt hittem, megáll a szívem, mikor azt mondta, vége. Utána meg hihetetlen boldog voltam, hogy mégse. Ha csak ezen múlna, akkor a nap minden percében cumiznám, de félek, hogy így semmi értelme, egyszer úgyis megunja...
2009. szept. 27. 19:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!