Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jobb érzés így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb érzés így?

Figyelt kérdés
Ha pl szex,vagy maszturbálás közbe megfeszítem valamelyik izmom pl a lábam vagy a péniszem mind1,akkor akár sokkal hamarabb eltudok élvezni,éa ha pont az elélvezés előtt feszítem meg még jobb érzés is....Beszéltem pár haverommal is már erről és őkis azt mondták hogy tényleg jobb.
2009. szept. 27. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha jobb, akkor jobb, mi a fenéért érdekel ennyire? :D Akkor cinkes az ügy, amikor próbálkozol-próbálkozol, de a partnered mégsem tud kielégíteni. (Tapasztaltam)
2009. szept. 27. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem meg csak úgy van csikló orgazmusom, ha van valami a kezemben amit szoríthatok, pl a barátom keze
2009. szept. 27. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint tényleg jobb úgy ha valamelyik izmát megfeszíti az ember :)
2009. szept. 28. 16:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!