Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudott elélvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudott elélvezni? Sokáig izgattam a csiklóját, ő élvezte is egész végig, de nem élvezett el.

Figyelt kérdés
Sokáig, kb 1 órán keresztül izgattam a csiklóját(köröztem felette,le-fel,jobbra-balra masszíroztam) de nem élvezett el. Egész végig rázkódott, sóhalytozott, de nem sikerült elélveznie. Nem ma kezdtem, sok csajom volt már, de ők mind 5-10 perc alatt elmentek. Mi lehet a gond?:(
2009. szept. 27. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán nem tudott eléggé ellazulni.Esetleg túl görcsösen akarta...
2009. szept. 27. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet h nem is élvezte, hanem csak megjátszotta hogy jó!De ugyanakkor az is lehet h jó volt neki, de nem annyira h elmenjen. kérdezted közbe hogy hogy csináld? mert csak tudja hogy jó magának!De amúgy ha nekem csinálnák 1 órán keresztül, szerintem a végén már inkább fájna, mintsem élvezném! de ez egyéni:)
2009. szept. 27. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha nekem valaki egy óráig csinálná, belehalnék...

Nem olyan volt a hangulata, nem volt eléggé rádhangolódva, közvetlenül menstruáció előtt volt (úgy nehezebb orgazmust elérni), stb stb...nem veled van a baj, vele se, van olyan, amikor nem sikerül nálunk is. Ennyi, majd legközelebb fog. Ne akard túl görcsösen és ő se. Ne vondd ezért felelősségre, mert nem tehet róla.

2009. szept. 27. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,menstruáció előtt van, pár nap múlva jön meg neki, akkor lehet hogy ez volt a baj.
2009. szept. 27. 16:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!