Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, miért izgató, ha láttok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért izgató, ha láttok 2 csajt smárolni egymással?

Figyelt kérdés
Mire gondoltok ilyenkor?
2009. szept. 27. 14:54
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
király ;)(Y)
2009. szept. 27. 17:35
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy kicsit izgat, de ugyanakkor elgondolkodok azon hogy ez is homoszexualitás és így már nem olyan jó:D

Úgy az igazi hogy egy csaj meg én:)

19f

2009. szept. 27. 18:32
 13/32 anonim válasza:
24%
pedig naon kafa két csaj csokolozik és odalököd a brét :D áá :) sirály :D
2009. szept. 28. 18:56
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert az egy játék. Amúgy egy felmérés szerint a nők 40 %-a vonzódik a saját neméhez is. Ez nálunk, férfiaknál másképp működik. Ha én ilyenre gerjednék (márminthogy férfival lenni), akkor a Nők hidegen hagynának. A csajok szeretik így felizgatni a pasijukat, szerintem ebben nincs semmi rossz.;) Egyébként itt egy ehhez kapcsolódó témát is feszegetek: mi pasik szeretjük, sőt, elvárjuk, hogy bekapja a csajunk a farkunk, dugás után. Pedig az rendesen "krémes" a puncijuktól. Mi viszont nem nagyon kedveljük, ha a nőnk szopizás után csókot ad. Jó kis vitatéma ez, ugye? ;) Elismerem, a barátnőm nagyon szereti, ha spermás száját a szopizás után megcsókolom.Persze ő dugja a nyelvét a számba, nem én kezdeményezem. Eleinte furcsa volt ez, de mivel nagyon élvezi, és kedvében akarok járni, megszoktam...
2009. szept. 30. 17:53
 15/32 anonim ***** válasza:
62%
Miért izgatja a nyelvemet a mézédes barack tejszínhabbal?
2009. okt. 30. 17:10
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az én fantáziámat ezek nem izgatják. Viszont virgonc társamét annál inkább, akinek lehetetlen azt mondani, hogy "vissza az ólba".

19/F

2009. okt. 30. 17:31
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

Háát én szerintem rájuk cuppannék:Dpláne ha jó nőkről van szó a pasiknál ez undorító bakker fujj már

a csajok finoman bánnak eggymással és nem kerítenek oylan szinten közvetlen kapcsolatot mint a csávók:Sfujj meleg srácok:Dyeee le leszbi csajok!!!!!!

2009. okt. 30. 18:34
 18/32 anonim ***** válasza:
51%
Arra gondolok hogy felhúznám őket és megpörgetném két csaj erotikus de két pasi gusztustalan :S
2009. okt. 30. 19:16
 19/32 anonim válasza:
51%
nem tudom én csaj vagyok de szerintem is izgató :)
2009. okt. 30. 19:24
 20/32 anonim válasza:
100%
Az nem igaz sztem, h egy lányt nem izgat ha két meleg fiút lát smárolni. Lehet h nem mindegyiket, de engem pl izgat. Nemtudom h miért, de szivesen elnézem őket.
2009. okt. 30. 19:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!