Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az megcsalásnak számit, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalásnak számit, ha van 1 srác, aki a legjobb barátom, már-már a bátyám, de neki van barátnője, és mi egymásba gabajodtunk?

Figyelt kérdés
de a lány nem elégiti ki rendesen, és egyszer csak egymásba gabajodtunk, de megmondtam neki h bizza megát rám, ne csináljon semmit, és én lesz.ptam... de Ő nem csinált semmit... de én nem akarom h megcsalja a barátnőjét Velem... és szerintetek ez megcsalásnak számitott?? mert Ő csak hagyta magát... 19/L
2009. szept. 27. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen annak számított :S

Ez 2 embertől függ, ha nem akarta volna, akkor nem engedi meg. Ennyi.

2009. szept. 27. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ja, megcsalás. Rohadtul nem örülnék, ha a férjem úgy jönne haza, hogy lesz.pta egy másik nő. És sztem ő is kivágna, ha közölném vele, hogy orálisan kielégített egy másik férfi. Számomra minden fajta szexuális érintkezés megcsalás.
2009. szept. 27. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha hazajönne a szerelmed egyik este, és közölné hogy hát lesz**ott az egyik barátom, de hát nem megcsalás, mert én nem csináltam semmit csak feküdtem, meg hát különben is ő ezt nem "úgy" gondolta, csak baráti gesztusból tette... hát kíváncsi vagyok mit szólnál rá. én kipenderíteném a cuccaival együtt, az biztos
2009. szept. 27. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok nagyonjó lánybarátom van, volt pár legjobb is, ilyet mégsem csinált velem egyik sem, az istenit...
2009. szept. 27. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ez sajnos megcsalás. méghozzá a TE hibádból, mert te hívtad h "bízza magát rám". aztán meg jól leszop-tad a "majdnem bátyádat" (:S)...mekkora egy....vagy, istenem....:S
2009. szept. 27. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem majd a jövőbeli pasiddal (mert gondolom neked most nincs.Bár ha ilyet teszel,még azt is kinézném,hogy van) Meg mi az,hogy nem akarod? Már megtettétek. Gyp-s vagy? Előbb kéne gondolkozni... Szóval remélem a jövőbeli barátoddal is megteszi ezt egy jó barátnője,aztán akkor fogd ezt fel úgy,hogy ez nem megcsalás. Megérdemelnéd ....
2009. szept. 27. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog a legjobb barátodat ennyire kínos helyzetbe hozni. Nekem is egy srác a legjobb barátom. Eleinte volt is féltékenykedés az ő barátnője illetve az én barátom részéről is. Elnyertük a bizalmukat, tudják hogy soha nem fog közöttünk semmi történni. Ő egy barát, szeretem a barátnőjét is, semmiféleképpen nem hoznám ennyire ciki helyzetbe. Ha kiderül valószínű nem csak a srácot fogja meglincselni, de téged is, és a helyében ugyanezt tenném. Ő is hibás, mert nem kellett volna hagynia, de szerintem ezt megtenni is undorító dolog, főleg egy "majdnem báttyal", akiről tudod, hogy barátnője van és ezzel igen kellemetlen helyzetbe hozhatod. Én úgy seggberúgnám barátomat a csajjal együtt, hogy 2 hétig nem bírnának ülni. 19/L
2009. szept. 27. 13:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Na igen, igazatok van... ezzel a sráccal már 6 éve ismerjük egymást... és soha nem volt smemi köztünk... de most valahogy elszakadt mind kettönknél a cérna... és először Ő csókolt meg engem... és aki ezekután lek.rváz, az a gyp-s... mert az érzelmeknek nem lehet parancsolni...
2009. szept. 27. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért most lehet le leszek pontozva, de vállalom. Nem k*rvázlak le, mert nem... ki vagyok én hogy ilyet mondjak rád? De azt mondom, hogy ha tényleg ennyire jóban voltatok előtte, akkor ameddig harmadik vagy esetleg negyedik is van a képben, addig igen is kéne tudni parancsolni az érzéseknek/érzelmeknek! Ez nem másról, mint a tiszteletről szól, aminek már ki kellett volna alakulnia ennyi idő alatt... és ha nem tiszteled meg őt azzal, hogy nem hozod ilyen helyzetbe, akkor nem tudom miről beszéltek még... akár ő kezdte akár nem, okosabbnak kellett volna lenned és nem engedni, mert neked mindegy, nincs párod, neki viszont abszolút nem mindegy. Más ha ezt egy idegennel teszed, és más ha a legjobb barátoddal. Ha már megtörtént legalább annyi eszed legyen, hogy nem ismétlitek meg amíg neki ott van a barátnője! utolsó voltam...
2009. szept. 27. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás.

Nekem van egy nagyon jó ismerősöm, akibe nagyon belehabarodtam, és látom rajta, hogy én sem vagyok közömbös a számára. Ha elmondanám neki mit érzek, biztos vagyok benne, hogy nagy forró szerelemben egyesülnénk, de tudom hogy nem szabad. Az érzéseknek tudni kell parancsolni, mert ha azoknak nem tudsz, akkor az ösztöneidnek sem tudsz, így bármikor bárkit akár meg is ölhetnél. Emberek vagyunk, nem állatok. Tudni kell magunknak parancsolni.

Az "érzelmeknek nem lehet parancsolni" kijelentés valójában csak azt takarja, hogy senki nem mondhatja meg kit szeress és kit nem, csak a szíved, de ennyi.

Ennyi erővel, minden második sráccal lefeküdhetnél akit meglátsz az utcán, mondván az "érzéseimnek nem tudok parancsolni". Ilyen nincs, ez nonszensz.

23L

2009. szept. 27. 15:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!