Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem igénylem az előjátékot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igénylem az előjátékot?

Figyelt kérdés

Ha a kedvesemmel csókolózom, vagy csak lehúzom a bugyiját, egyből merevedésem van. Ő nehezen izgul fel, közel 10 perc ciciizgatásra van szüksége, addig a puncijához nem is lehet nyúlni, mert szinte teljesen száraz marad. Én meg közben izgalomban vagyok, először elcsöpögök majd le is lankadok.

Ez szervi baj vagy tulságosan izgulok? Ja, 30 feletti vagyok... :-)

2009. szept. 27. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Én nemtudom mi az hogy túlizgulod 30 felett. Gondolom nem az első szexuális kapcsolatod...

Amúgy egy nőnek mindig kell az előjáték, úgyhogy kéne ezt gyakorolnod.

Na most azt nem értem az hogy elcsöpögsz azt jelenti, hogy elmész?

A másik meg, hogy létesül szexuális kapcsolat ezek után vagy sem?

2009. szept. 27. 11:02
 2/3 kolosszus22 ***** válasza:
88%
Az előjáték önmagában is nagyon jó és élvezetes és nem csak azért kell csinálni, hogy felálljon a szerszám. Nekem is áll a dákó szinte már a csóktól mégis szeretem a hosszas előjátékot.
2009. szept. 27. 11:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Először csomó előváladék jön, utána lelankadok.

Köszi a válaszokat!

2009. szept. 28. 12:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!