Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet egy srác ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy srác ilyen?

Figyelt kérdés
Barátommal fél évig jártunk (7 évvel idősebb nálam). Már az elejétől kezdve tudta, h vallásos vagyok, így sosem tértünk rá a szexre. Nem beszélgettünk sokat, főleg nem erről. Szerintetek lehetséges, h ez őt nem zavarta? Vagy szinte tuti, h volt mellettem valakije? 19/L
2009. szept. 27. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem van valakije akitől megkapja azt amit tőled nem. Egy 26 éves férfi már nem könyörög a szexért mit ahogy a kis 16éveseknek szoktak.
2009. szept. 27. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valószínűleg elintézi máshogy a szükségleteit és nem saját maga csinálja már rendszeresen ennyi idősen.
2009. szept. 27. 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
És ha valaki vallásos, annak tilos szerelmeskedni? Nahát! És ez megéri Neked, hogy a szerelmed más nőkkel henteregjen szabadidejében a vallás miatt, esetleg talán el is veszítsed? Hazudni szabad?? Mert ez így egy nagy hazugság! Az egész kapcsolat. Micsoda baromság! Nem a 18. században élünk.
2009. szept. 27. 07:56
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

ma 07:56

Sajnos.

2009. szept. 27. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

sajnos?

és az jobb,ha összeházasodnak,és utána derül ki,hogy szexuálisan össze sem illenek?

2009. szept. 27. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Mi az, hogy nem illenek össze? Az egyiknek szögletes a másiknak háromszögű?
2009. szept. 27. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Simán van olyan, hogy 2 ember szexuálisan nem illik össze. Nem is ritka.
2009. szept. 27. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért de normális pali 26 éves fejjel eszébe se jutna ilyet erőltetni, aztán beléd meg botoljon egy másik bigott szektamókus, olyan kapcsolat meg nincs felnőttek közt amibe ne tartozna bele a szex. jó reggelt.
2009. szept. 27. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is biztos van valami a háttérben. Én is belekeveredtem egy gyülekezetbe pár éve, és hihetetlenül bánom. Két mondat volt, ami felébresztette bennem, hogy semmi keresnivalóm nincs ott. Tudod... volt egy barátom aki ugyanabból a gyülekezetből jött mint én csak másik városból. Imádtuk egymást, a szex téma még meg sem fordult a fejünkben, amikor kiderült hogy az ifi vezetőink kavarnak a hátunk mögött... Nem látták jónak hogy mi találkozgatunk, együtt vagyunk és szeretjük egymást. Ezt még eltűrtem de már abszolút nem volt ott a szemem előtt az elkötelezettség... Aztán a köv.: elakartam menni önkéntes munkázni külföldre egy hónapra, amire támogatást vártam volna, ehelyett az ifivezetőmtől ezt kaptam: "Én mint ifi pásztorod, nem engedlek el olyan táborba ami semmilyen felekezethez nem tartozik, ráadásul külföldön van"... akkor voltam ott utoljára, és mondom sem kell hogy az önkéntes tábor életem egyik legnagyobb élménye volt!

Élj úgy, ahogy neked tetszik, ne úgy, ahogy az a gyülekezetnek megfelel. Ha nem szeretnél lefeküdni senkivel, akkor ne feküdj le, de ebben az esetben hasonlóan vallásos emberek társaságát keresd, ne külvilági srácokét, mert ők biztos hogy ha más nem, másnál keresik majd a boldogságot. (gyülin belül sem működik minden esetben a szüzesség megtartása)

Én mindig is kerestem a kapcsolatot istennel, katolikus suliba járok, nem vagyok egy elszállt lélek, de nagyon szeretek a papunkkal beszélgetni. Mindenféle istenes téma nélkül képes úgy rávilágítani a helyes megoldásokra, hogy az hihetetlen. Ha keresem a miértekre a választ, mindig nála kötök ki... nem szeretem az isten így, biblia úgy hegyi beszédeket, és tőle nem is ezt kapom! Tudja mi zajlik a fiatalok agyában, és semmilyen téma előtt nem pironkodik. Egyszer azt mondta nekem, hogy ha az ember szerelembe esik megbotlik, és lefekszik a párjával hát istenem?! Két hónap múlva elmegy, meggyónja és nincs semmi baj. Elég fiatalos és laza pap, teljesen a 20. században él, és ez jó! A gyülekezetben ha problémám akadt, és beszélgetni szerettem volna azt a választ kaptam, hogy "majd imádkozok érted"... ettől aztán semmi, de semmi nem oldódott meg, csak egyre depressziósabb lettem, mert nekem normális emberi tanácsokra lett volna szükségem, nem arra, hogy imákat mormoljanak értem.

2009. szept. 27. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:

13:43-as

Csak az az egy baj van, hogy most a 21. században élünk, szal akkor mégiscsak le van maradva az pap.

üdv: SÁÁÁTÁÁÁÁN

2009. szept. 29. 16:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!