Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha elélvezés után is csináljuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elélvezés után is csináljuk 4-5 percig az nagy baj? Lehet belőle gond? 16 vok pls help

Figyelt kérdés
A lányka 1-2 napja lett vége a menstruációnak és úgy tudom akkor nagyon kicsi rá az esély h baj van
2009. szept. 26. 22:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor hogy van? írd már le érthetőbben ha választ akarsz
2009. szept. 26. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Gratulálok. Legalább gumival csináltátok?
2009. szept. 26. 22:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a naptárazás is jó fogamzásgátlási módszer, de messze van a 100 százaléktól a hatékonysága. Igen, menzesz után egy hétig biztonságosnak mondható, de mi értelme van kockáztatni? Annyi jó fogamzásgátlási módszer van. Mért nem használtok óvszert, tablettát? Az már mindegy, hogy elélvezés után csináljátok-e megtermékenyülés szempontjából. Ha már úgyis bement a sperma, akkor azt csináltok, amit akartok
2009. szept. 26. 22:20
 4/16 A kérdező kommentje:
szval gumival csináltuk és elélveztem és elélvezés után 4-5 percel hagytuk abba! akkor lehet baj ? (h kicsúszna a sperma vagy vmi) és úgy hallotam h ha 1-2 nappal a menstruáció után még kicsi az esély a teherbe esésre
2009. szept. 26. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha hogy csináljátok elélvezés után?

Ha óvszerrel, és benne maradsz, és még húzogatod, és ráadásul már nem éppen merev a péniszed, akkor IGEN. És tökmindegy, hogy mikor menstruált. Lehet terhes. Az óvszer használati útmutatójában is szerepel, hogy ejakuláció után azonnal -a tövénél megfogva- ki kell húzni a péniszt. Mert különben semmi értelme. Elernyedsz, a sperma kifolyik oldalt, te meg belepumpálod a "lánykába". Ha már ennyi idősen szexeltek, akkor ezekre figyelj oda rendesen. Ha meg még szexre vágysz, várj egy negyed órát, és kezdjétek előről. Ne kockáztasd a lányt sem, és magadat sem.

Ha meg még óvszert sem használtatok, az a legnagyobb butaság. Akkor természetesen simán lehet terhes a lány.

2009. szept. 26. 22:22
 6/16 A kérdező kommentje:
de volt gumi! akkor most mit lehet tenni?:S nem lesz gáz szólni a szülőknek vagy várjunk míg megjön neki?
2009. szept. 26. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezt ne vedd alapul hogy menstruáció után 1-2 nappal kicsi a teherbe esés esélye. Attól függ mennyire csúszott feljebb a gumi, ha kijött belőle a sperma akkor van rá esély hogy terhes. De nehezen tudom elképzelni hogy lehet még utána 5 percig csinálni.
2009. szept. 26. 22:26
 8/16 A kérdező kommentje:
hát lovaglóban voltunk és a lány mozgott rajta és utána kivettem
2009. szept. 26. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik előző vagyok a sok papolással :D Mikor történt ez? Csattogjatok el a nőgyógyászati ügyeletre, és írassatok fel egy esemény utáni tablettát. 72 órán belül beveheti. Az a biztos. Csak a kis zsebpénzeteket tegyétek össze, mert 5-6 ezer forint. Egyébként lovagló póznál kevés az esélye a gixernek, de én a lány helyében nem lennék nyugodt.

20/L

2009. szept. 26. 22:34
 10/16 A kérdező kommentje:
jó de kell oda egy nagykorú :S most mondjuk el a szüleinknek ?:S és ha az én nővéremmel megyünk úgy h nem tudnak róla?
2009. szept. 26. 22:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!