Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szex után mindegyikőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szex után mindegyikőtök elfárad?

Figyelt kérdés
a barátom szeretkezés után ugy kifárad mintha a maratont futotta volna le.Pedig nem csak ő mozog,és nemis tart a dolog órákig.
2009. szept. 26. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én eléggé el szoktam, de én is mozgok a legtöbbet az egészben. :)
2009. szept. 26. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát...az én barátommal általában másfél-2 órán keresztül csináljuk(előjátékkal együtt). Hol én vagyok felül, hol ő. És egyáltalán nem fárad el. Sőt! Őt teljesen felélénkíti. Simán menne többször is ha én nem állítanám le. Vagy ha délután csináljuk, akkor általában utána mindig szokott lenni egy kiadós sétánk, kb 30 perc és nem zavarja.:D
2009. szept. 26. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsit néha elfáradok ha túl sokáig csináljuk:) de ami mégfurcsább inkább hogy miután elmentem általában mindig elfog a nevetés s akkor kell ráfeküdjek s nevessek rajta, nem rajta csak rajta feküdve:D
2009. szept. 26. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
ÉN is. NEkem után cigi kell, és alvás. A mostani barátnőm az egyetlen, az eddigiek közül, aki nem hisztériázik, hanem megérti, hogy férfiból vagyok.
2009. szept. 26. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
mi bnőmmel este szoktuk csinálni olyan 11 felé, szóval utána jön a jól megérdemelt alvás:D:D
2009. szept. 26. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért szeret a párom..., mert /jó... nem mondom hogy nem szoktam elfáradni...de.../utána pont ugy igénylem a simogatást , meg a beszélgetést /pasi létemre/ mint ő.
2009. szept. 26. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
de az mért van a pasiknál, hogy nevetni akarnak szal nah értitek:D
2009. szept. 26. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
egy kicsit el, de nem az a vészes. hanem igazából egy cigin és mégegy menet szexen kívül nem igazán van kedvem máshoz, esetleg valami piához. ha egyikről sem lehet szó, akkor jóhogy alszok.
2009. szept. 26. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Én csak az 5.-6. után vagyok fáradt.
2009. szept. 26. 22:12
 10/11 A kérdező kommentje:
ahan köszi a válaszokat..van itt mindenféle:D
2009. szept. 27. 14:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!