Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora a 95-ös mellméret?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a 95-ös mellméret? Aki tudja tenne be képet?

Figyelt kérdés

Hiába hallok, olvasok mellméretekről a csajoknál, nem tudom, hogy a valóságban az mekkora.

17 éves pasi vagyok.

Tudnátok betenni képet, hogy mekkora a 95-ös vizuálisan?

kösz

2009. szept. 26. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen méret nincs, a mekktartók számozásánal a mell alatti körfogat a szám (itt az lenne 95 cm) és a mell mérete a kosár mértétöl függ, ami A; B; C; D; E stb. Ez mutatja, hogy "mennyire jön elöre" a mell.
2009. szept. 26. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

vagy esetleg a mell körtérfogatára gondolsz???

nekem 88 cm, és vékony vagyok 75B -s a melltartóm.

Akinek 95 cm -es a mellkörtérfogata, annak C-s melltartó kell. Elég dús keblek már, de szerintem kicsit nagy. A normál cicik kicsit kisebbek, de nem kicsik:)

2009. szept. 26. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekem a mell körfogatom 100,de "csak" 90/D-s melltartó kell!Szerintem is nagy már én nem szeretem hogy ekkora!!!!
2009. szept. 26. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
A '95' itt a mellkas körfogata! Attól még akármekkora melle is lehet: A-tól Z-ig, akár.
2009. szept. 26. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
igen pontosan akinek 90 es a melltartója annak jó széles háta van ez enm ettől függ.nekem a mell tényleges mérete a betűzéstől függ legkisebb az A és a legnagyobb az E.
2009. szept. 26. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó: bocsi, de nem az E a legnagyobb. Én személy szerint F-et hordok, de már láttam G-st is. (Egyébként 75F, úgyhogy utálom :( )
2009. szept. 27. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

"F" és "G" méretről én is szívesen néznék képet.

Interneten van nagyobb is, de az ugye nem természetes. Úgy meg nem kunszt...

2009. szept. 27. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem a melltartó méretet kérdezte, hanem a mell méretet. Általában ilyenkor egy testkörfogatot szoktak mérni kb a mellbimbó magasságánál. Ha csak nem vagy öltönyszabó, akkor nem túl sokatmondó ez a méret, mert lehet ez egy debella, de melltelen csaj mérete is, vagy egy vékonyabb csajé is nagy didikkel.
2009. szept. 30. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:
95%

A melltaró méretben a szám a MELL ALATTI méretet jelöli. Azaz a 95-ös azt jelenti, hogy meglehetősen telt az illető.

Idegesítő, hogy sokszor az eladó sem tudja ezt! Rámnéz, és azt mondja, na neked kell vagy 90-es melltartó! Hát nem, mert 80-as kell, csak éppen a 100-as mellbőség miatt D kosár. Ha nagyobb számú melltartót veszel a kelleténél, fel fog csúszni a hátadon, mert ugye bővebb lesz a háttérfogatodnál, és mivel felcsúszik, amelledet meg "leengedi" és nem fog tartani semmit!

A mell méretét a betű jelöli, mely A-tól F-ig terjed. Egészen kis mellűnek A kell, extrém nagy mellűnek E vagy F .

2009. szept. 30. 12:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!