Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a 95-ös mellméret? Aki tudja tenne be képet?
Hiába hallok, olvasok mellméretekről a csajoknál, nem tudom, hogy a valóságban az mekkora.
17 éves pasi vagyok.
Tudnátok betenni képet, hogy mekkora a 95-ös vizuálisan?
kösz
vagy esetleg a mell körtérfogatára gondolsz???
nekem 88 cm, és vékony vagyok 75B -s a melltartóm.
Akinek 95 cm -es a mellkörtérfogata, annak C-s melltartó kell. Elég dús keblek már, de szerintem kicsit nagy. A normál cicik kicsit kisebbek, de nem kicsik:)
"F" és "G" méretről én is szívesen néznék képet.
Interneten van nagyobb is, de az ugye nem természetes. Úgy meg nem kunszt...
A melltaró méretben a szám a MELL ALATTI méretet jelöli. Azaz a 95-ös azt jelenti, hogy meglehetősen telt az illető.
Idegesítő, hogy sokszor az eladó sem tudja ezt! Rámnéz, és azt mondja, na neked kell vagy 90-es melltartó! Hát nem, mert 80-as kell, csak éppen a 100-as mellbőség miatt D kosár. Ha nagyobb számú melltartót veszel a kelleténél, fel fog csúszni a hátadon, mert ugye bővebb lesz a háttérfogatodnál, és mivel felcsúszik, amelledet meg "leengedi" és nem fog tartani semmit!
A mell méretét a betű jelöli, mely A-tól F-ig terjed. Egészen kis mellűnek A kell, extrém nagy mellűnek E vagy F .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!