Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van velem? Mit tehetnék,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Mit tehetnék, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok a párommal. Eddig is napi kapcsolatban voltunk, csak nem laktunk együtt, szinte mindennapos volt a szex. Nemrég összeköltöztünk (egyetem miatt kényelmesebb), és az együttléteink ritkulnak.

Nem szeretem kevésbé, imádok vele lenni, és igazából a szexszel sem volt semmi probléma. Azon kívül, hogy egészségügyi okokból bizonyos pozíciókat nem tudunk alkalmazni (pl.: lovaglópóz), és így a munka oroszlánrésze sajnos rá hárul. Nem szól érte, és mindent megtesz azért, hogy boldog legyek. De már nem kívánom annyira a szexet. Lehet, hogy bűntudat, mert nem adhatok meg neki mindent, vagy egyszerűen ellaposodott a dolog?

Azt is észrevettem, hogy mostanában elhagyok dolgokat, mert nincs hozzá "hangulatom", kevesebb az "összebújós" petting, az orálszex, ilyesmi.

Egyszerűen frissíteni kéne a sexuális életünkön, vagy ez egy időszak az életemben, amikor nem akkora éhségű a sexualitásom?

Tanácsokat is várnék ezzel kapcsolatban, hogy fogjak hozzá, hogyan jöhetne meg a kedvem? Mert neki látom, hogy többre lenne igénye, habár teljes megértést mutat.

20/L

2009. szept. 26. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kezdjük azzal, hogy én pasi vagyok!

Én as megbeszélés híve vagyok, szerintem beszélj vele, erről őszintén és nyíltan. Nagyon nehéz lesz...

Szerintem csak eyxgszerűen újítanotok kéne, de ha nincs is kedved hozzá, akkor meg lehet hogy valami női bajod van:D

Szal mennj el nőgyógyászhoz!!!!!

2009. szept. 26. 19:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele erről, és teljesen megért, de ezt már írtam fenn is. Lehet, hogy nem volt teljesen egyértelmű, elnézést. :)

Azt mondta bármiben segít, egyszerűen itt már csak arról van szó, hogy én ezzel a helyzettel mit tudnék kezdeni?

Ő nyitott, segítőkész, elfogadja a helyzetet, és nem arról van szó, hogy nem érdekli mi van velem. Csak szeretném, ha mindkettőnknek jobb lenne.

2009. szept. 26. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
nem kezdtél fogamzásgátlót szedni v nem váltottál másikra?
2009. szept. 26. 20:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót.
2009. szept. 26. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:

lehet, a suli, az összeköltözés,meg az egészségügyi gonjaid miatt aggódsz, h. neki nem vagy elég, játszadozzatok, csinálj neki megleit, vagyél egy szexi fehérneműt, csináld amit ő szerente, járj te is a kedvébe!

sk sikert

puszi:-9

2009. szept. 28. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell erőltetni. Nekem is volt már ilyen problémám,nem az összeköltözésnél,de ilyen volt az is. mi egy társas játékkal dobtuk fel,lehet hogy ez fura,de nekünk nagyon hatásos volt. Sokkal többet tudtunk meg a másikról. az a neve hogy érzékek kertje. szólj és elküldöm e-mail-ben!

Remélem tudtam segíteni! :)

2009. szept. 28. 19:21
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Kicsit régi már a kérdés, de gondoltam, írok.

Én is ebben a helyzetben vagyok, nem rég költöztem össze a párommal, és a sok stressz, egyetem meg egyéb más dolgok miatt ellaposodott a szexuális életünk. Bár én fogamzásgátlót is szedek már régóta, és nagy valószínűséggel ez is belejátszik, most szeretnék másikra váltani.

Nektek sikerült megoldani ezt a problémát? És ha igen, hogyan? Én eléggé kétségbe vagyok most esve a mi gondjaink miatt, és fogalmam sincs, mit kéne tennem... :(

2010. márc. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!