Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem baj ha elélvezés után gumival benne marad a lányban és úgy mozog?!
Kb 1-2 hete volt, egy 16 éves lány írt hogy mit is tegyen mert így csinálták és szakadt a gumi, anyjáék meg nem tudják, hogy nemi életet él.
Szóval egyáltalán nem biztonságos, mert ilyenkor amikor már benne van az "anyag" akkor a gumi sokkal sérülékenyebb és könnyen szakad (én így tudom). Most szerencsétek volt, de szerintem nem szabad az ilyenekkel játszani.
(Elnézést ha nem így van, de én ezt olvastam.)
Nem csak akkor van baj.
Akció után azért kell AZONNAL kivenni, mert ha lelohadsz, akkor kicsorog belőle minden. Akkor meg ugye hatástalan az egész.
Ha te olyan vagy, aki akció után is kemény marad (elég ritka) - akkor még egy kicsit mehet, ha nagyon vigyáztok. Akkor jön az, amit már mondtak, hogy a tele gumi sokkal könnyebben kidurran.
Kevesebb az esély, de nem nulla.
Ha viszont az óvszer kifolyik vagy kidurran, akkor nagyjából akkora az esély, mintha ott se lenne: tehát NE játssz ezzel!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!