Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátnőd, heti hány szex lenne neked az ideális?
Fiúk válaszát várom főleg, de lányok is írhatnak.
Kort és nemet is kérek szépen :) Én 18/L
hetente 3-4 este együttalvással 4-5 szex,plusz orál végig 1-2
ez ideális igy több mint 2 év után is mindkettönknek
29 vagyok nő. Nekem a heti 5 már jó, de asok meló és fáradtság miatt gyakran nem így jön össze. Orál nálunk mindig van mikor szex is van, mármint én midig csinálom neki, ő kicsit ritkábban nekem, de nem baj, nem is mindig igénylem.
Amúgy szerintem a pasiknak napi 10 sem lenne lég mindkettőből, imádják a szex minden formáját,mennyiségét mi meg ezért ( is) imádjuk őket, sosem mondanak nemet :)
Ezt egy normálisan működő kapcsolatra értem.
Nekem egy elég, minden szombat este, egy romantikus délután befejezése:) Ma szombat van!:D
20f
Nekünk heti 3 volt és sokkal jobb volt így, mintha minden nap együtt lettünk volna. Így valóban mindketten ki voltunk éhezve a másikra és egszer sem volt unalmas a szex. Azóta már szakítottunk, de én a továbbiakban sem szeretnék minden nap szeretkezni, nekem az túl sok egy idő után.
19F
nekem 2-3 alkalom hetente elég lenne.De az minőségi és élvezetes:)
L.25
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Mi a barátommal heti 1x találkozunk (pedig lenne alkalom többszöri találkára is, ő vmiért nem nagyon igényli ezt). Tehát nálunk heti 1 szex van, ami nekem borzalmasan kevés!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!