Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy férfit extrém rövid idő alatt a csúcsra juttatni? Komoly válaszokat/tippeket adjatok légyszi.
Ez azért hülye kérdés szerintem, mert nincs az a fiú/férfi, aki minél gyorsabban el akarná érni az orgazmust. Nem tudom, hogy ezt a kérdést most általánosságban/kiváncsiságból tetted föl vagy esetleg a párodat akarod meglepni valamivel...de szerintem nem biztos, hogy erre vágyna. De ha mégis, akkor szerintem ORÁL + KÉZIMUNKA EGYÜTTESE a totál siker:
- Legyen valamennyi fény a szobába és legyél egy szál sexy tanga bugyiba. Ha van kedvenc bugyija, akkor azt vegyed fel. (A látvány végett...ugyanis mi férfiak mind rendkívül vizuális típusúak vagyunk.)
- Legyen a srác pénisze minél jobban benedvesítve. Szóval nyáltermelést elő! Minél nedvesebb, annál izgibb és jobb érzés.
- Csináld gyorsan, ritmusosan és erőteljesen! Ne állj le/ne lassíts!
- Kombinálj! Orál...kézimunka...egyszerre mindkettő, ezeket váltogasd! (Különböző technikákat alkalmazva: két kezes kézimunka, csak a makkját szívod, mélytorok vagy legalább megpróbálsz minél többet bekapni a srác péniszéből stb...)
- Miközben csinálod neki: simulj a sráchoz, nyomd hozzá a melleidet, pucsíts, ficánkolj, nyögjél, nyúlj a bugyidba, simogasd őt, simogasd magadat, a cicidet...ha van éppen szabad kezed, foglald le! (Így látja mennyire be vagy indulva/fel vagy izgulva.)
- Legyél vad és szenvedélyes! Semmiképpen se szégyenlős! Lássa a gátlástalanságot!
- A végén mikor látod a srácon, hogy közeleg a csúcs...minderre dobj rá egy lapáttal (nyögj erőteljesen, mozgolódj úgy, mint amikor neked is orgazmusod van, csináld extra gyorsan stb.) és a végén engedd, hogy a szádba menjen el. Szívjad erősen, mert annál jobb az érzés!
Na...én szerintem így max. másfél percig bírnám! :D
Remélem tudtam segíteni!
23:11- pontos válasz :)
Amúgy pasi függő. nem muszáj profinak lenni, hogy örömöt szerezz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!