Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit extrém rövid idő alatt a csúcsra juttatni? Komoly válaszokat/tippeket adjatok légyszi.

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 15:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
80%
PROZTATA MASZÁZSAL
2009. szept. 26. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért hülye kérdés szerintem, mert nincs az a fiú/férfi, aki minél gyorsabban el akarná érni az orgazmust. Nem tudom, hogy ezt a kérdést most általánosságban/kiváncsiságból tetted föl vagy esetleg a párodat akarod meglepni valamivel...de szerintem nem biztos, hogy erre vágyna. De ha mégis, akkor szerintem ORÁL + KÉZIMUNKA EGYÜTTESE a totál siker:

- Legyen valamennyi fény a szobába és legyél egy szál sexy tanga bugyiba. Ha van kedvenc bugyija, akkor azt vegyed fel. (A látvány végett...ugyanis mi férfiak mind rendkívül vizuális típusúak vagyunk.)

- Legyen a srác pénisze minél jobban benedvesítve. Szóval nyáltermelést elő! Minél nedvesebb, annál izgibb és jobb érzés.

- Csináld gyorsan, ritmusosan és erőteljesen! Ne állj le/ne lassíts!

- Kombinálj! Orál...kézimunka...egyszerre mindkettő, ezeket váltogasd! (Különböző technikákat alkalmazva: két kezes kézimunka, csak a makkját szívod, mélytorok vagy legalább megpróbálsz minél többet bekapni a srác péniszéből stb...)

- Miközben csinálod neki: simulj a sráchoz, nyomd hozzá a melleidet, pucsíts, ficánkolj, nyögjél, nyúlj a bugyidba, simogasd őt, simogasd magadat, a cicidet...ha van éppen szabad kezed, foglald le! (Így látja mennyire be vagy indulva/fel vagy izgulva.)

- Legyél vad és szenvedélyes! Semmiképpen se szégyenlős! Lássa a gátlástalanságot!

- A végén mikor látod a srácon, hogy közeleg a csúcs...minderre dobj rá egy lapáttal (nyögj erőteljesen, mozgolódj úgy, mint amikor neked is orgazmusod van, csináld extra gyorsan stb.) és a végén engedd, hogy a szádba menjen el. Szívjad erősen, mert annál jobb az érzés!

Na...én szerintem így max. másfél percig bírnám! :D

Remélem tudtam segíteni!

2009. szept. 26. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
16.12, nem vagy semmi :)
2009. szept. 26. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Köszi második ez nekem is hasznos volt, ki fogom próbálni. :D
2009. szept. 26. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
Najó. Ez durva.
2009. szept. 26. 23:14
 6/14 anonim ***** válasza:
hát részemről ez egy kicsit gusztustalan,pedig nem vagyok prűd!Az én párom is néha hamar eljut az orgazmusig és azzal indokolja hogy ennyire felizgatom.tehát nem biztos hogy éppen azt kell csinálni amit első tanácsadónk írt.Én nem csinálok semmi különöset,csak szeretem és követem az érzéseimet,valamint az Ő reakcióit hogy mi jó neki.Ja és minden pasinak más,ezt neked kell igazából kitapasztalnod!
2009. szept. 28. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:
16.12 for president
2009. szept. 28. 22:47
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Tudja a faszom!
2009. szept. 28. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:

23:11- pontos válasz :)

Amúgy pasi függő. nem muszáj profinak lenni, hogy örömöt szerezz.

2009. szept. 29. 01:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Lelkiállapot függő és hogy mennyire izgult fel. Például ha fáradt vagyok engem leszophatna az egész playboy villa ( Hugh Hefnert kivéve) akkor sem lennék gyors. Viszont ha a barátnőm nagyon felizgat, kipihent vagyok, akkor csodákat tud tenni :) Szóval a hangulat a lényeg, és hogy lássa, hogy élvezed :)
2009. szept. 29. 12:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!