Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy aktus alkalmával több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy aktus alkalmával több orgazmus is (lány részéről). Hogy is működik? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy:

1. A lányoknak szükségük van pihenőre két orgazmus között vagy megállás nélkül bírják tovább újra és újra?

1.1 Befolyásolja-e ezt, az hogy csikló vagy hüvelyi orgazmusról van szó vagy mindegyiket bírják ugyanúgy egymás után többször is?

1.2 Mi az a pont (ha van...), amikor már a lánynak olyan érzékeny a puncija, hogy már nem bírja tovább/nem kellemes számára/nem tudja elérni újra a csúcsot? (Tapasztalatok, hogy ki hányszor/meddig bírta?)

2. Amikor együttlét alkalmával egy lány elélvez, utánna a következő orgazmust/orgazmusokat már könnyebben és gyorsabban éri el vagy pont ellenkezőleg, egyre nehezebben, lassabban? Vagy ez nem befolyásolja egyáltalán a dolgot?

2.1 Egymást követő orgazmusok egyre intenzívebbek, vagy változó?

3. Előfordulhat, hogy egy lány egyszerre élvez el mind vaginálisan, mind klitoriálisan? (Tapasztalatok?)

Bocsi a sok kérdésért, de nagyon érdekel a női test működése! :) Válaszokat előre is köszönöm!

2009. szept. 26. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a saját tapasztalataimat tudom leirni :)

1: a hüvelyinél nem kell szünet, jönnek azok szépen sorban :) a csiklóinál is csak pár perc kell :)

1.1: sztem hüvelyi sokkal gyorsabban és intenzivebben összejön (már akinek van, nekem nincs), mint a csiklói.

1.2: hát nekem a 4.-5. utána olyan érzékeny hogy megmozdulni sem birok :)

2: nekem talán egyforma. Sem gyorsabb sem lassabb.

2.1: nekem nem intenzivebb, inkább kimeritőbb.

3: nekem olyan még sosem volt. Volt hüvelyihez hasonló érzésem, de a mai napig nem tudom az volt-e :)

Remélem segitettem :)

L/22

2009. szept. 26. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Még válaszokat légyszi!
2009. szept. 26. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1.nem kell pihenő:)

2.1. nem változó, kb.pont ugyanolyan:)

3.öö.közeli élményem már volt, de nem jött össze a 2 egyszerre:):(

ez vagyok én:) pusza

2009. szept. 26. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Csikló orgazmusnál kell szünet, mert utána nagyon érzékeny, hüvelyinél nem!

1.1 Bírjuk egymás után a fentiek tekintetében! Mivel a csikló orgazmus egy viszonylag rövid ám rendkívül intenzív érzés, a hüvelyi viszont nem annyira intenzív ám hosszabb ideig tart maga a csúcs!

1.2 Eddig 6-7 volt a legtöbb! Vegyesen, arányt nem tudok mondani bocsi! Ezután már olyan érzékeny volt, hogy minden mozdulatnál öszzerándult az összes izmom! Nem is tudtuk folytatni!

2. Ha a lány elélvezett már akkor a többi könnyebben jön, mert a nemi szerv egyre érzékenyebb, egyre nagyobb a vérbőség, így már egyre kevesebb kell! Lásd a szinte egybefolyó orgazmusokat!

2.1 Nálam változó! Szerintem befolyásolja a tempó is!

3. Nekem ilyenem nem volt! Erre annyit tudok mondani, hogy ha egyszerre vagok izgatva mindkét területen és valamelyik orgazmus jön akkor másabb érzés, mint ha csak a csiklóm vagy a hüvelyem van izgatva!

23/L

2009. szept. 26. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal intenzivebb a 2. mint az első volt.Nem kell hozzá túl sok pihenő,pár perc,de volt már rá példa,hogy annyi se kellett. Én hüledezve hallgatom a sztorikat,hogy valaki 15 orgazmust él át szinte egymás után,számomra ez elég elképzelhetetlen,nekem 5 volt eddig a max,de ugy 3-4 esik igazán jól,utána már túl érzékeny vagyok.
2009. okt. 17. 23:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!