Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom a fülembe élvezett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a fülembe élvezett, utána kitisztítottuk, de már 2napja nem igazán hallok vele. Talán a fejemben mozognak a spermiumok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát elég perverz...szerintem egyébként fake kérdés, de ha mégsem, akkor csak gratulálni tudok.

Orvosnál meg persze, hogy ciki. Valószínű utána ezen fognak még napokig röhögni, de inkább ez, mint a megsüketülés, nem?

Mondjuk szerintem eleve az ciki, hogy valaki a füledbe élvez...

2009. szept. 26. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Igen,a fejedben mozognak. Aztán teherbe ejtenek, és a fejedben lesz a magzat. Végül vagy az orrodon, vagy a szádon szülöd meg.

Idióta.

2009. szept. 26. 16:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, a fejedben mozognak, belülről zabálják az agyadat, szerintem szerezz be 2 porszívót, és egyiknek a csövét az egyik füledhez, a másik csövét meg a másik füledhez tartsd, és kapcsold be mind2-t.
2009. szept. 26. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Hát elég érdekes a kérdése,de azért nem kéne ennyire oltogatni szegényt!Ez történhetett véletlenül is!Ha ennyire hülyeségnek tartod a kérdést,akkor inkább ne írj semmit!A kérdésre válaszolva,feltétlen menj el orvoshoz,ne próbálkozz otthon magadnak kitisztítani,mert lehet,hogy több kárt csinálsz,mint hasznot!Amiatt ne aggódj,hogy égő lesz az orvosnál,mert én jól tudom,hogy vannak ennél sokkal érdekesebb esetek is,ami miatt felkeresik az orvost!Én dolgoztam a sürgősségin,mint ápoló,tehát megbízhatsz bennem!Remélem segítettem
2009. szept. 28. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
ha nagyon fáj, akkor menj el orvoshoz, de amúgy ez elég fura kérdés, szeritnem az orvos, iscsodálni fogja, és lehet ki is röhög, szal menj idegen dokihoz, mert azzal lehet nem talizol soha, bár ha így fojtatjátok, kitudja...:P
2009. szept. 28. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:

"Talán a fejemben mozognak a spermiumok?"

Vákuumban nem igazán mozognak...

2009. okt. 16. 15:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!