Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás/nyalás után nem "undorító" a csók?
Azt tudom mondani, h előbb-utóbb mindenre ráfogtok jönni :)
Egyébként a kérdésedre válaszolva, nem, nem undorító, pont itt látszik a szerelem. Bárhogy megcsókolod, mert ez a másiké, azt szereted... mármint, érted. Miután kielégítetted, és ő megcsókol, az inkább "hálacsók" és kicsit se undorító. Szerintem.
Ha gondolod adhatok tanácsokat, vagy segíthetek bármiben, itt az e-mail és egyben msn-címem: lafille@citromail.hu
2008. jún. 15. 20:23
Szerintem ez nem undorító. Hiszen a barátod és szereted és azt is ami hozzá tartozik. Mi mindig smárolunk orális szex után ha elmentünk.
2008. jún. 15. 21:01
13/15 anonim válasza:
Hát először én is nemishogy undorítónak hanem furcsának találtam.De aztán meggondoltam magam:D és simán csinálom még most is. DE!!! Előtte ellenőrizd hogy a partnered szájában nem e maradt sperma, mert nekem egyszer a barátnőm "poénból" beleköpte.. hát nem volt kellemes íze.:D
Azóta mégjobban becsülöm azokat a lányokat akik utána le is nyelik:D
2008. jún. 16. 22:13
Pasiként az a tapasztalatom, hogy ilyenkor a lányok - eddig csak 1 kivételével - igénylik a csókot. Én amolyan köszönet félének is veszem, hogy megcsókolom, na meg persze érzelemből. Akár egy lány szop le, akár én nyalom ki őt, az elélvezésnél előjövő testnedvek lenyelése teljesen természetes, így utána a csók is. Elég lehangoló lenne, ha valaki köpne egy csók (vagy nyalás, szopás) után. Persze állandó párkapcsolat esetén. A nyál, a punci izgalmi nedve és a sperma elfogadása a szerelem része. Kivételek persze mindig vannak, például az exem, aki imádta ugyan ezeket a testnedv cseréket, spermás-puncinedves szájjal csókolózni, de szeretet nem volt benne. Ezért lett ex. Én most elsősorban a kölcsönös szeretetben élő párokra gondolok, ahol a címben feltett kérdés nem lehet probléma;)
2011. jún. 25. 19:37
15/15 Amy:D válasza:
Szerintem attól még, h vlki nem akarja kinyalni a saját nedvét a párja nyelve alól nem azt jelenti, h nem szereti :D ez egyéni dolog, van akit nem zavar van akit igen..de nem szerelem kérdése;) pl a párom amikor én kényeztetem utána simán megcsókol, őt nem zavarja. én viszont nem tudnám elképzelni, h fordított esetbe smacizzunk, de mivel egyikünk se bírná ki csók nélkül, megbeszéltük h akkor ő mem nyal:D de attól még ugyanúgy szeretjük egymást..nem ezen múlik:))
2015. jún. 25. 07:15