Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnöméknél nem tudunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöméknél nem tudunk szexelni mert mindig be jönnek és fél ha le bukunk baj lesz belőle! Mit csináljunk? bővebben lenn

Figyelt kérdés

Mert mindig azt kérdezi az anya remélem még szüz vagy!

én 18 éves vok ö 16 1 éve vagyunk együtt

Hozzám nem nagyon engedik el

Próbáltuk már parkba is de ott nem az igaz

így csak akkor tudunk ha üres a ház vagy el engedik hozzám

Meg az apja nekem is mondja ha kárt teszel a lányomba neked véged!

Voltatok már ilyen helyzetbe?

2009. szept. 26. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

itt szerintem alapvetően abban van a gond, hogy a lány nem nagyon mondogatta el a szüleinek, mikor mit csinál. én pl. 1 éves kapcsolat után őszintén leültem anyukámmal megbeszélni a dolgokat, mondtam neki h mit szeretnék, ismerte a srácot is, és nem volt belőle gond. akkor mehetek hozzájuk amikor akarok, ő is rendszeresen van nálam, ja és mikor nagymamámnál vagyok, akkor néha nálam alszik :) szóval nagyi is be van avatva, ő szinte még jobban fogadta mint anya, néha ő váltja ki a tabimat, ha nincs rá időm :D

szóval szerintem mindenképp az őszinteség a legfontosabb, ha elmondja, akkor látni fogja az anyja, hogy bízhat benne, hogy védekeztek, hogy élvezitek és szeretitek egymást ilyesmi.

2009. szept. 26. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet...

Az én szüleim is kb ilyenek... Nem feltétlenül a "gyerek" hibás ilyenkor, hanem a szülő!

Mi ezt úgy oldjuk meg Párommal, hogy suli után elmegyek Hozzá ha korán végzünk mindketten, és későbbi busszal "megyek haza" =)

Mindketten egy helyen lakunk, nem is olyan nagyon messze egymástól, szóval így nem nehéz megoldani.

2009. szept. 26. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Szobakulcs az egy jó dolog.
2009. szept. 26. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Fel kell világosítani a szülőket hogy nem társasozni szoktatok a szobában.Azért ennyire nem kellene félteniük a barátnődet.Örüljenek neki hogy nem máshova járkáltok,hanem szem előtt vagytok.Nem tudom,de az ilyen szülő jobban örülne ha azt se tudná hogy a lánya kivel jár?És hova megy,mit csinál?Prűdek a szülők,beszélni kell velük.Ez már beteges a részükről!
2009. szept. 28. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem beteges a szülő részéről,hogy nem szeretné ha a lánya elkurvulna.Mivel már nem szűz,de ők azt hiszik persze,hogy próbálják tisztességesen nevelni. Te sem szeretnél olyan lányt elvenni akinek megvolt már "János és a város". Az egy dolog,hogy 16 évesen én sem volta szűz,külön szerencse,hogy már huszonéve a férjem aki elvette a szüzességem.Anyám amikor megtudta engedte,hogy együtt aludjunk,apám kiakadt volna ha megtudja,férjem nem diplomás ,és a családban mindenki az....
2009. szept. 28. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:

de akkor is olyan idegesítő h havonta 1-szer max 2-szer tudunk össze bújni

Szeretem a lányt de félek h egy idö után szolok neki h nekem ez iyg nem jo

2009. okt. 2. 15:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!