Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöméknél nem tudunk szexelni mert mindig be jönnek és fél ha le bukunk baj lesz belőle! Mit csináljunk? bővebben lenn
Mert mindig azt kérdezi az anya remélem még szüz vagy!
én 18 éves vok ö 16 1 éve vagyunk együtt
Hozzám nem nagyon engedik el
Próbáltuk már parkba is de ott nem az igaz
így csak akkor tudunk ha üres a ház vagy el engedik hozzám
Meg az apja nekem is mondja ha kárt teszel a lányomba neked véged!
Voltatok már ilyen helyzetbe?
itt szerintem alapvetően abban van a gond, hogy a lány nem nagyon mondogatta el a szüleinek, mikor mit csinál. én pl. 1 éves kapcsolat után őszintén leültem anyukámmal megbeszélni a dolgokat, mondtam neki h mit szeretnék, ismerte a srácot is, és nem volt belőle gond. akkor mehetek hozzájuk amikor akarok, ő is rendszeresen van nálam, ja és mikor nagymamámnál vagyok, akkor néha nálam alszik :) szóval nagyi is be van avatva, ő szinte még jobban fogadta mint anya, néha ő váltja ki a tabimat, ha nincs rá időm :D
szóval szerintem mindenképp az őszinteség a legfontosabb, ha elmondja, akkor látni fogja az anyja, hogy bízhat benne, hogy védekeztek, hogy élvezitek és szeretitek egymást ilyesmi.
Ismerős a helyzet...
Az én szüleim is kb ilyenek... Nem feltétlenül a "gyerek" hibás ilyenkor, hanem a szülő!
Mi ezt úgy oldjuk meg Párommal, hogy suli után elmegyek Hozzá ha korán végzünk mindketten, és későbbi busszal "megyek haza" =)
Mindketten egy helyen lakunk, nem is olyan nagyon messze egymástól, szóval így nem nehéz megoldani.
de akkor is olyan idegesítő h havonta 1-szer max 2-szer tudunk össze bújni
Szeretem a lányt de félek h egy idö után szolok neki h nekem ez iyg nem jo
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!