Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózban van hüvelyi és klitorális izgatás egyszerre szeretkezés közben?
Az érdekelne, hogy van-e egyáltalán ilyen póz, amikor szeretkezés közben egyszerre ingerlem a barátnőm csiklóját és a hüvelyét is. Úgy értve, hogy valamilyen póz által a csiklójához is hozzáérek, nem kell hozzá használnom a kezemet. Ha ilyen nincs, akkor hogy kéne csinálnom, hogy szeretik a nők?
Előre is köszi a válaszokat.
Minden olyan póz jó, ahol a lány szeméremdombja hozzáér a testedhez. Az egyik legsikeresebb, ha háton fekszel és a lány ül rajtad, így nemcsak hozzád ér, de ő irányít minden mozdulatot: úgy és akkor dörzsöli hozzád a csiklóját, ahogy és amikor az neki a legjobb. Ráadásul így kap legtöbbet a g pont is és még a cicijét is kényeztetheted.
Kell ennél több?
Köszi, én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos:)
Barátnőmnek sajnos még nem volt orgazmusa, velem volt együtt először.És az is igaz,hogy még a kapcsolatunk elején vagyunk, de engem nagyon bánt:S Mert olyan érzésem van, hogy nem is képes nagyon rá, vagy ha igen, az is minimálisan jó neki:S Valamit még tudnál javasolni esetleg, ami segíthetne?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!