Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nagyon kívánjátok a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon kívánjátok a szexet lányok, mert nincs barátotok milyen segédeszközt használtok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

zuhanyrózsa <3

:DDDD

2009. szept. 26. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Megnézek egy jó filmet és közben megeszek egy tábla csokit.
2009. szept. 26. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A zuhanyrózsa közepesen erősre állított, kellemes meleg vizzel (szigorúan csak kívülről!) nekem is bejön. Ezen kívül csak kéz.
2009. szept. 26. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egek! Azt hittem csak én vagyok olyan perverz, hogy a zuhanyrózsával élvezem a legjobban.
2009. szept. 26. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a zuhanyrózsa a nyerő. :-D Valamint, én is azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen aberrált. De ezek szerint, vagy sokan vagyunk azok, vagy nem is vagyunk azok. :-D
2009. szept. 26. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

rajtam kívül mindenki próbálta a zuhanyrózsát??

én semmilyen segédeszközt nem szoktam használni, bár már maszturbálni se szoktam mert évek óta kapcsolatban élek

2009. szept. 27. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
anyád kezét szoktam használni xD xD noob :D
2009. okt. 14. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
zuhanyrózsa nálam is a divat :) :P
2010. aug. 12. 01:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!