Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti csókolóztok közvetlen az után a csajjal h. lesz*pott?
én vhogy nem tudnám a saját spermámat kinyalni a szájábol XD
olyan gusztustalan nem?
hát ha ennyire undorodsz magadtól..
hogy még utána meg se...csókolod
akkor meg ne várd el hogy lesz*pjon
Pff, és akkor ő mit szóljon? Én például imádom megcsókolni a párom, miután ő elégített ki engem orálisan, szeretem érezni az ízem, szerintem ebben van valami erotikus. Ő mindig megcsókol, miután én kielégítettem, sőt, mondta, hogy megkóstolta már a saját nedvét, hogy tudja, mit éreznek a lányok.
Szerintem önző amit csinálsz, így tényleg ne várdd el, hogy megtegye neked...éretlen vagy még a szexhez.
Sok paraszt. Azt persze elvárjátok, hogy lenyelje..nagyon jól tud esni nekünk,hogy utána megcsókolnak, többet jelent,mint gondolnátok. Legalább is nekem. Utolsó:ha az én párom olyan paraszt lenne, hogy kiküld fogat mosni, az tuti,hogy többet a számba nem venném a farkát. Engem mindig megcsókol utána a párom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!