Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a Párom velem hamar elélvez (5-10perc), az exével meg sokáig bírta (30-40perc)?
Figyelt kérdés
Mi mindennap szexelünk, az exével meg heti 1-2 alkalom volt. Nem engem zavar ez, hanem a Páromat. Velem miéééééért?:(2009. szept. 26. 08:49
1/12 anonim válasza:
na figy...kedves leszek meg minden...kicseszett mód örülnöd kéne hogy veled el tud menni ilyen hamar is...(ez azt jelenti hogy jobb vagy...)ne rinyálj...örülj...és akkor még belefér pár menet :D
2/12 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, mert nálunk is ez a helyzet, de az enyém max 2 percig birja velem.
4/12 anonim válasza:
Vagy az előző lánnyal sem bírta tovább, csak feléd szépíti a helyzetet. Beszéljetek! Nyugtasd meg, hogy ez nem szégyellni való, lehet rajta változtatni. A módszereket már 1000x leírták előttem más kérdéseknél, keressetek rá. Hidd el, ha segítesz neki, megértő vagy, hamar rendeződik a dolog.
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg téged jobban kíván,jobb vagy,jobban felizgatod.
6/12 anonim válasza:
szerintem jobban feltud rad izgulni,sexybnek talal
7/12 anonim válasza:
Jobban szeret téged, mint őt. Teljesítménykényszer, emiatt van. Beszélgessetek.
8/12 A kérdező kommentje:
Az elején velem is bírta 30-40 percet aztán egy jó ideje nem. Ezért tudom, hogy nem kamuzik az időben.
2009. szept. 26. 16:25
9/12 anonim válasza:
Akkor előtte dolgozd meg, kézzel-szájjal aztán csak ezután hatoljon be, másodjára már nehezebb lesz. De 10 perc az teljesen normális, én ha kívánom és lassan megy a tempó akkor is kb ennyi idő alatt vége. Majd a 2. lassabb lesz.
Meg lehet h jó szűk a puncid, vagy ott van egy kis bőrredő benne ahova épp a makk pereme ér aztán ingerli. Ilyenből ne csináljatok már bajt, te pl miért nem mész el 10 percen belül?
10/12 anonim válasza:
Biztos vmi idióta nő lehetett az exe, ha 30-40 percig húzza szexet. Biztos vmi passzív fekvő fadarab nő lehetett. Lányként elég aktív vagyok és a párom is. Legtöbbször nekünk is vége van kb. 10 perc alatt. (Imádom mikor a párom hátulról és kanálpózban hág meg. )De általában ebben a pózban a fiúk elég hamar elélveznek. Legalábbis a szakirodalom ezt mondja. Minden póz a kedvencem amiben a párom mögöttem van. Így sokkal jobban belém tud jönni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!