Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, kellett már vizelnetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kellett már vizelnetek sex közben?

Figyelt kérdés
Egyszer azért kellett félbeszakítanunk az aktust, mert vizelnem kellet..:D utána mégegyszer belevágtunk, ideges voltam, és rosszul helyeztem fel az óvszer ezért aznap nem tudtam kielégíteni szegény lánykát. Aztán volt egy kis nézeteltérésünk attól féltem, hogy szakítani akar velem.. aktusra került a sor, egy óvszerünk volt, nagyon izgultam.. és hát elkúrtam a gumi felhelyezését... (láttátok volna az az arcot ami vágott...:S) minden megváltozott.. nem tudom mintha kiszeretett volna belőlem vagy nem tudom.. remélem egy hét hónapot kapcsolatot melyben már sok együttlétünk volt nem két elrontott aktus fog megrontani.. nagyon szeretem ezt a lányt:(
2009. szept. 25. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Aktus közben lehetetlen vizelni, mivel szexuális inger hatására a húgyhólyag alatt elhelyezkedő és a húgyvezetéket körül ölelő prosztata megduzzad, elzárva a vizelet útját. Ez még igen extrém esetben se történhetne meg (bár nem hiszem, hogy teli hólyaggal bárkinek lenne kedve a szexhez).

Ezek alapján nem hiszem, hogy szakítani akarna, ha igen, akkor ott más dolgok is közrejátszanak.

2009. szept. 25. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:

párom ritkán,de szokott szex közben wc,mert elfelejt előtte,és közben jön rá( nem 10percnyi a szex átlagosan)

de hogy ilyen miatt megsértődni az hülyeség

egygumis részre válaszolva meg...miért nem tart ő is magánál min 2 gumit,kellhet...amiggumiztunk,addig volt nálam is páromnál is mindig vagy 2,szakadhat,lehet vele akármi,nem foglal nagy helyet,inkább legyen kéznél

nem csak a te dolgod hogy gumi legyen

ha kidob,akkor az nem emiatt van

22/L

2009. szept. 26. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért ne fordulhatna elő? Hirtelen egymásnak esünk (nem tervezetten, pisilés és zuhizás után) és akkor egyszer csak kell, nagyon kell. Egy kicsit lazítani kell és már tud is az emberfia pisilni. Üres hólyaggal pedig még élvezni is lehet a szexet :=)

Óvszer pedig mindig legyen min. 2 nálatok, bármi történhet az elsővel. Máskor ha ilyen "balesetek" történnek, azért ne hagyd magára felizgatva, be lehet azt fejezni kézzel v.orálisan is és akkor nem fog szegény fancsali képet vágni.

Ha ilyenért akar veled szakítani a lány, biztos más is van a háttérben, ez csak ürügy lenne.

2009. szept. 26. 10:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!