Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan pasi van, aki elvárja az orális szexet, viszont ő nem műveli? És sok olyan nő, akinek ez elfogadható?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 21:44
2/9 anonim válasza:
Én nem várom el, de mivel a páromat eljuttatom hagyományosan a csúcsra,ő sem várja el, viszont én "vigyázok" ,így védekezünk, ezért ő ezzel kényeztet a végén.
M
3/9 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok ilyen pasi! Nő vagyok! Csak azért kérdezem, mert több ilyenről hallottam már, és elég megdöbbentő számomra.
2009. szept. 24. 21:58
4/9 anonim válasza:
szamomra is nagyon megdobbento, nem turnem 21L
5/9 anonim válasza:
Érdekes. Számomra a párom orálisan való kielégítése legalább akkora öröm, mint ha Ő csinálja nekem.
6/9 kolosszus22 válasza:
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én imádok puncit nyalni, legalább annyira izgató számomra mintha nekem csinálják.
22/F
7/9 anonim válasza:
Hát én ilyenről még nem hallottam, az ellenkezőjéről viszont igen...
8/9 kolosszus22 válasza:
Én is inkább az ellenkezőjéről hallottam, az gyakoribb szerintem amikor a lány élvezi ha kinyalják, de visszafelé már taszítónak tartja a cumizást!
9/9 anonim válasza:
olyan nő vagyok akinek ez elfogadható...
kb minden 10 cumira jut 1 nyalás...vagy annyise
de nem tulzottan zavar,ha kérném lenne több,de inkább nem,mert utána akkor szex közben érzem a saját izem,és azt utálom...akkor inkább nemkell
teljesen kielégit a normál szex+anál néha
de nemfogom megfosztani a páromat az orális szextől csak azért mert az nekem anniyra nem ok h ő is engem...
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!